• Home
  • Știri
  • Ciucă: Nu ne permitem să pierdem compania aeriană Tarom, căutăm soluţii

Ciucă: Nu ne permitem să pierdem compania aeriană Tarom, căutăm soluţii

avion tarom

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat joi, într-o vizită pe şantierulTronson 2, DEx Craiova-Piteşti, că statul nu îşi permite să piardă compania aeriană Tarom.

Întrebat despre situaţia salariilor de la Tarom, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a spus: „Ştiţi că avem un plan de restructurare la Tarom. Răbdarea mea ajunge undeva legat la limite legat de managementul Tarom. Nu voi ezita să iau decizii indeferent de consecinţe. Vom găsi soluţii. Am avut discuţii inclusiv când am fost cu premierul în Emiratele Arabe”

„Domnul ministru împreună cu Guvernul vom lua toate măsurile pentru a salva compania aeriană Tarom. Nu ne permitem să pierdem compania aeriană Tarom. Căutăm soluţii”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă, potrivit adevarul.ro.

Angajaţii Tarom au protestat joi, timp de o oră, în faţa sediului companiei de stat, pentru că nu li se măresc salariile, unii dintre ei urmând să fie concediaţi după ce au picat evaluarea activităţii efectuată de PwC.

La mitingul organizat de Sindicatul Unit TAROM (SUT), programat pentru joi, între orele 12 şi 13, în faţa sediului companiei din Otopeni, sunt aşteptaţi să participe circa 200 de membri de sindicat.

Angajaţii operatorului aerian spun că vor o salarizare decentă şi că sunt trataţi cu superficialitate de conducerea companiei în timpul negocierilor Contractului Colectiv de Muncă.

Parteneri