• Home
  • Știri
  • Ciucă: Nu se pune problema ca Marcel Ciolacu să negocieze cu mandatul de premier pe masă

Ciucă: Nu se pune problema ca Marcel Ciolacu să negocieze cu mandatul de premier pe masă

ciuca n

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, că nu s-a pus problema ca Marcel Ciolacu să negocieze cu mandatul de premier pe masă.

„Astăzi am vrut să avem o concluzie prin care să ne apropiem de măsurile finale şi apreciez că dialogul şi consultările cu mediul de afaceri, cu mediul asociativ, cu societatea civilă, pe măsurile pe care Guvernul urmează să le ia este foarte bine venit şi chiar dacă mai zăbovim oleacă în timp este important să avem aceste discuţii, inclusiv la nivel politic, pentru că pe baza acestor discuţii şi informaţii pe care le primim de la cei cu care discutăm putem să consolidăm o decizie mai potrivită”, a declarat Nicolae Ciucă, marţi, la sediul PNL, potrivit Agerpres.

El a fost întrebat dacă Marcel Ciolacu a discutat cu mandatul de premier „pe masă”.

„Nu se pune problema”, a răspuns Ciucă.

El a fost întrebat despre declaraţia dată de Marcel Ciolacu, luni seară, la Aleph News, conform căreia acesta ar urma să vină cu demisia din funcţia de premier pe masă dacă partenerii de coaliţie nu-şi asumă pachetul de măsuri fiscale.

„Nu s-a pus niciodată problema ca PNL să nu-şi asume aceste măsuri. Şi în momentul de faţă, dincolo de principiile pe care noi le-am discutat şi le-am prezentat de fiecare dată, nu s-a schimbat absolut nimic, decât elementele, detaliile tehnice pe care le primim de la interlocutori, care se aşează fiecare, acolo, în pătrăţica sa, astfel încât să avem o decizie foarte bună”, a afirmat Ciucă.

Mai mult aici

Parteneri