AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ciucă: Toți membrii BPN au votat să susținem în continuare organizarea prezidențialelor la termen

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a prezentat concluziile ședinței Biroului Politic Național al partidului, care a avut loc luni. Acesta a vorbit despre rezultatele PNL la alegerile din 9 iunie și despre data organizării prezidențialelor.

„Am avut două subiecte pe ordinea de zi. Primul a fost legat de analiza rezultatelor la alegerile locale și europarlamentare. Am avut o concluzie evidentă: la nivelul PNL s-a obținut un scor de peste 30% atât în ce privește consiliile județene, la numărul de primari, de consilieri județeni și locali.

Important e că 2,5 milioane de români au votat PNL, ceea ce ne oferă în continuare statutul de cea mai puternică structură politică de dreapta din România. Folosesc acest prilej pentru a le mulțumi încă o dată românilor care au încredere în PNL”, a declarat liderul liberalilor, potrivit b1tv.ro.

„Al doilea subiect a fost legat de data prezidențialelor. Am convenit pe baza tuturor discuțiilor, în cele două luni în campanie și după 10 iunie, (…) cu sute de mii de oameni care ne-au cerut să ținem cont de relevanța funcției de președinte și de nevoia de dezbatere.

În unanimitate, toții membrii Biroului Politic Național au fost de acord ca în continuare să susținem desfășurarea prezidențialelor la termen”, a mai declarat Ciucă.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!