• Home
  • Prima
  • Claudiu Manda (PSD): Îi cer demisia lui Tudorel Toader

Claudiu Manda (PSD): Îi cer demisia lui Tudorel Toader

manda 1 1

Senatorul PSD Claudiu Manda, preşedinte al comisiei SRI şi candidat la europarlamentare, a declarat, marți seara, într-o emisiune la B1 TV, că îi cere demisia ministrului Justiției, Tudorel Toader, pe care l-a criticat pentru că nu dă ordonanță de urgență pe Codul Penal, proiect pe care și l-a asumat în fața Comitetului Executiv al PSD.

Pe parcursul emisiunii, Claudiu Manda a lansat mai multe critici la adresa lui Tudorel Toader și a spus că ar vota o moţiune împotriva acestuia.

„Dacă l-a păcălit şi cu ce l-a păcălit e o chestiune pe care trebuie să o explice domnul Dragnea atâta cât a explicat-o sau dacă are de spus lucruri în plus. Eu pot să vă spun altceva. Când a fost dezbaterea moţiunii simple împotriva lui Tudorel Toader la Camera Deputaţilor, eu am declarat că dacă era la Senat eu votam pentru. Şi nu votam pentru aprobând textul pe care USR şi PNL l-au depus, ci mai degrabă că domnul Tudorel Toader trebuie să se trezească. Suntem într-o situaţie în care de un an şi jumătate tot dezbatem tot felul de subiecte şi domnul Tudorel Toader vine şi ba face, ba nu face”, a afirmat Manda.

Manda i-a reproşat lui Toader şi faptul că a venit cu o ordonanţă de urgenţă care să modifice legile justiţiei după ce acestea au fost asumate de PSD-ALDE în Parlament.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, marți, pentru G4Media.ro, după întâlnirea de la Palatul Victoria cu premierul Viorica Dăncilă: ”Nu am discutat despre demisie!”, pe fondul criticilor tot mai dure lansate de liderii PSD care îl amenință cu schimbarea din funcție. Potrivit surselor G4Media.ro, ministrul justiției, Tudorel Toader și premierul Viorica Dăncilă se opun adoptării unei OUG care să modifice Codurile Penale, motiv pentru care amândoi au devenit ținta atacurilor liderului PSD în ultimele zile.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat, luni seara, pe ministrul justiției la România TV pe motiv că nu a adoptat OUG-ul promis pentru modificarea Codurilor Penale, afirmând că ”ne-am lăsat păcăliți toți de domnul Toader”.
Mai mult pe g4media.ro

Parteneri