Clienții fideli ai companiei merită cele mai frumoase cadouri de Paste. Sugestii inedite

Clientii fideli ai companiei merita cele mai frumoase cadouri de Paste. Sugestii inedite

O afacere este susținută de oamenii care au construit-o: angajați, investitori, fondatori, parteneri sau clienți. Cu toate acestea, succesul în afaceri presupune pregătire, multă muncă și disciplină pe măsură. În schimb, fără oameni și mai ales oamenii potriviți, orice business este sortit eșecului, iar clienții trebuie atrași de sinceritatea, autenticitatea și calitatea serviciilor oferite. Deoarece se apropie cu pași repezi Sărbătorile Pascale noi venim în ajutorul antreprenorilor cu mici sfaturi utile și inedite pentru a oferi o atenție binemeritată clienților fideli.

Sugestii inedite de cadou pentru clienții fideli ai firmei cu ocazia Paștelui

  • Oferă coșuri cadou corporate

Ce-ai spune dacă ai oferi coșuri cadou corporate de la Boutique Cadeaux care are o colecție de soluții 100% personalizate prin produse, conținut, ambalaj, coloristică și buget potrivite pentru nevoile tuturor. De altfel, încă de acum 200 de ani, casele regale din întreaga Europă își ofereau coșuri împletite cu diverse bunătăți specifice țărilor de provenineță cu ocazii cât mai diverse, de la zile onomastice la Sărbătorile de iarnă. Este impresionant cum omul modern a continuat tradiția acestora deoarece, un astfel de cadou este un semn de respect, bunăvoință și apreciere care contează enorm pentru cel care îl primește. 

  • Oferă aranjamente florale specifice primăverii

Un aranjament floral are un impact puternic asupra persoanei căreia îi este oferit. Bineînțeles că poți opta și pentru un buchet de flori, dar nimic nu-i mai spectaculos decât un aranjament de Paște. Ar fi bine ca departamentul de resurse umane să selecteze clienții fideli cărora îi trimit aranjamentul și din timp să dea comandă florăriei. Trimite aranjamentele florale având în vedere că s-ar putea ca unii dintre clienți să-și ia concediu și totodată, alege flori specifice anotimpului precum narcise, zambile, lalele colorate sau bujori.

  • Oferă o carte de profil sau de dezvoltare personală

Un astfel de cadou este nimerit atâta timp cât cunoști destul de bine persoana respectivă. De asemenea, este un cadou frumos și deosebit pe care îl poți trimite clienților. Cărți de economie sau de dezvoltare personală de autori celebri precum Dale Carnegie sau Jordan Peterson nu vor fi uitate pe biroul clientului, ci din contră, pot să reprezinte o lectură interesantă. Poți adăuga într-o cutie personalizată și o sticlă de vin roșu care să complimenteze masa de sărbătoare.

În concluzie, ar fi bine ca la fiecare sărbătoare importantă, firma să ofere clienților și partenerilor de afaceri mici surprize care fac diferența, nu doar din punct de vedere al etichetei, dar și al camaraderiei care trebuie să existe în mediul de afaceri.

Sursă foto: Unsplash.com

Parteneri