• Home
  • Articole sponsorizate
  • Club Natura, tabără urbană de animație în luna aprilie 2021: Un workshop creativ, pentru copiii cu vârste între 5 și 12 ani

Club Natura, tabără urbană de animație în luna aprilie 2021: Un workshop creativ, pentru copiii cu vârste între 5 și 12 ani

PHOTO 2021 04 14 13 08 18

Tabăra urbană de animație propusă de Club Natura în luna aprilie 2021 este un workshop creativ, proiect based, care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, concentrat în 5 zile, 8 ore/ zi, care se va desfășura în patru săptămâni din vacanța de primăvară în următoarele perioade: 19-23.04.2021, 26-30.04.2021.

Tabăra urbană a fost special creată pentru copiii care doresc să își lase imaginația liberă și care care vor să să își exerseze potențialul creativ. Viziunea lor despre viitor va fi transpusă într-un film sau într-o animație.

Prețuri și program. Ateliere creative pentru cei mici

”La întâlnirile zilnice care vor avea loc la sediul nostru din strada Pitar Moș nr, 9, vila Bella, sector 1, București (zona Universitate- Piața Romană), vor lua parte maxim 10 copii. Donația recomandată este de 750 lei și include toate mesele, gustările și materialele folosite. Mesele de prânz și gustările vor fi servite individual, cu respectarea tuturor normelor de igienă și distanțare impuse de autorități.

În primele două zile ale workshop-ului, copiii vor concepe o poveste, vor scrie dialogurile dintre personaje și vor realiza storyboard-urile.

Fiecare copil își va prezenta ideile grupului. Scenariile propuse vor fi discutate și dezvoltate până când toți copiii din grupă vor găsi puncte comune și vor fi de acord cu conceptul final.

În următoarele zile vom împărți copiii în grupe care lucrează prin rotație la diferite părți importante în realizarea filmului/ animației.

Copiii vor trece de-a lungul întregii săptămâni prin cele mai importante etape ale realizării unui film sau ale unei animații 2D și vor fi ajutați de profesorii noștri specializati în lucrul cu copiii să înțeleagă întregul proces.

Vom împărți timpul în două părți separate de masa de prânz. Prima parte a zilei va fi dedicată jocului și distracției: vom proiecta animații și filmulețe realizate de alți copii pasionați de film, vom ieși în aer liber; vom face plimbări prin parc, vom desena pe terasa de care dispune Club Natura. Cea de-a 2-a parte a zilei va fi rezervată filmărilor/ animației, vom face exerciții de dicție sau diferite jocuri de dezvoltare a creativității.” anunță Club Natura.

1 1

Află mai multe detalii

Pentru mai multe detalii, accesați pagina noastră: www.contempora.ro/club-natura sau sunați la numărul de telefon 0735 019 810.

Pentru înscrieri vă rugăm să trimiteți un e-mail pe adresa: [email protected] și veți primi un e-mail de confirmare a înscrierii.

Puteți vedea proiectele realizate de copiii din Club Natura pe canalul nostru de youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCElPKg6TUe4ZAdeVJOvu62Q

2

sau pe facebook:

www.facebook.com/club.natura.contempora

Parteneri