CM 2018: Anglia vede meciul cu Croaţia ca extrem de greu. ”Ne vor face probleme mari”

 

Meciul din semifinalele Cupei Mondiale de fotbal contra Croaţiei, de miercuri seara, va fi cel mai important test pentru actuala naţională a Angliei, a declarat fostul internaţional Steven Gerrard, în prezent antrenorul echipei Glasgow Rangers, conform Agerpres.

”Sunt foarte încântat de tot ceea ce au făcut până acum jucătorii primei reprezentative şi pentru că au reuşit să ajungă în această fază a competiţiei. Cred că sunt o mândrie pentru ţara noastră. Au trecut de fiecare de barieră de până acum şi au făcut-o foarte bine. Cred că meciul cu Croaţia va fi marele test pentru ei. Croaţia merită respect, are jucători deosebiţi, dar prevăd o victorie a Angliei. Din punct de vedere al energiei, al organizării, al încrederii, Anglia este acum o forţă şi este capabilă să ajungă la finalul drumului”, a afirmat Gerrard.

Conform comentariilor presei străine, Anglia nu este foarte sigură pe victorie, ”cu toate că trece drept favorită” și încurajările vin din toate direcțiile. Mai sunt câteva ”favorite care au plecat acasă repede”, scrie un comentator  englez, care atrage atenția că jocul croaților ”nu e de ligă secundă, iar până acum au dovedit că au în sânge victoria și ne vor face probeleme mari. Așa că, atenție!”

Distribuie prietenilor

AMPress