A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Cod galben de vânt şi viscol. Iată zonele vizate

0 89

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenționare de intensificări ale vântului și viscol.
COD GALBEN
Interval de valabilitate: 26 februarie, ora 14:00 – 27 februarie, ora 21:00

În intervalul menționat vântul va avea intensificări la munte, mai ales la altitudini mari, unde la rafală se vor atinge viteze de 70…110 km/h.
Din noaptea de miercuri spre joi (26/27 februarie) treptat vor predomina ninsorile, în general moderate cantitativ și local va fi viscol.
Ninsori, temporar viscolite, vor fi și pe parcursul zilei de vineri, 28 februarie și în prima parte a nopții de vineri spre sâmbătă (28/29 februarie).

COD GALBEN
Interval de valabilitate: 26 februarie, ora 14:00 – 26 februarie, ora 20:00
Zone vizate: județele Caraș-Severin, Timiș, Arad, Bihor, Hunedoara și Alba

În județele Caraș-Severin, Timiș, Arad, Bihor, Hunedoara și Alba, în după-amiaza și seara zilei de miercuri (26 februarie) vântul va avea intensificări, cu viteze cuprinse, în general, între 55 și 65 km/h.
Temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse, descărcări electrice, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 20…25 l/mp.
Notă: Manifestări ale instabilității atmosferice vor fi pe arii restrânse și în restul Transilvaniei, mai ales în noaptea de miecuri spre joi (26/27 februarie).

COD GALBEN
Interval de valabilitate: 27 februarie, ora 11:00 – 27 februarie, ora 21:00
Zone vizate: județele Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman

În intervalul menționat, în județele Mehedinți, Dolj, Olt și Teleorman, vântul va avea intensificări, iar la rafală se vor atinge viteze, în general, de 60…70 km/h.

AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More