Codrin Ştefănescu: PSD își va arăta forța, organizând un nou miting, mai mare

 

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, susține – spune el – ideea multor colegi din județe de a organiza un alt miting al partidului care să arate ce forță are.
„Există în mijlocul partidului nostru o idee pe care eu o susţin, aceea de a mai face şi noi un miting în această toamnă, mult mai mare decât cel de data trecută, pentru că asta este din ce în ce mai mult o cerere din teritoriu, cei care ne votează, ne simpatizează şi sunt membri de partid ne cer acest lucru. Să vadă încă o dată toată lumea forţa pe care poporul român care este la urne şi vrea ceva şi ne-a cerut ceva să facem şi noi facem exact ce ne-au cerut ei”, a spus Codrin Ştefănescu, duminică seara, la România TV.

Contramitingul trecut, organizat la inițiativa lui Liviu Dragnea, a fost, precum se știe, un eșec din multe puncte de vedere. Este părerea multor analiști, care au comentat caracterul formal al unui miting cu ”oameni convocați pe tabel” și cu imaginea de a împlini o formalitate cerută de șefii ierarhici. Discursul lui Dragnea,din final, care se dorea apoteotic, a găsit o piață care se golea, iar momentul ”luminițelor” a fost ratat.
C. Zamfir, AMPress

loading...

  1. Vrabie Georgeta spune

    Domnule Stefanescu,vreti sabcredem ca mascarada organizata de PSD,a fost miting?Numai Mao Zedong mai imbraca oamenii in uniforma! S-a vazut ce fel de” miting” a fost,cu oameni adunatzi cu japca,majoritatea din mediul rural,amenintati de oamenii din primarii ca,daca nu participa……Va mai intreb domnule Vodrin,pe banii cui s-a organizat mitingul-mascarada?Autobuzele se stie ca-au fost pur si simplu „rechizitzionate”. Dar,motorina,mancarea oferita participantilor,trivourile albe cu insemnele PSD tot materialul propagandistic ,pe cheltuiala cui s -a facut?Incotro Romania PSDragnista,domnule Stefanescu,?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.