Codrin Ştefănescu: PSD își va arăta forța, organizând un nou miting, mai mare

 

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, susține – spune el – ideea multor colegi din județe de a organiza un alt miting al partidului care să arate ce forță are.
„Există în mijlocul partidului nostru o idee pe care eu o susţin, aceea de a mai face şi noi un miting în această toamnă, mult mai mare decât cel de data trecută, pentru că asta este din ce în ce mai mult o cerere din teritoriu, cei care ne votează, ne simpatizează şi sunt membri de partid ne cer acest lucru. Să vadă încă o dată toată lumea forţa pe care poporul român care este la urne şi vrea ceva şi ne-a cerut ceva să facem şi noi facem exact ce ne-au cerut ei”, a spus Codrin Ştefănescu, duminică seara, la România TV.

Contramitingul trecut, organizat la inițiativa lui Liviu Dragnea, a fost, precum se știe, un eșec din multe puncte de vedere. Este părerea multor analiști, care au comentat caracterul formal al unui miting cu ”oameni convocați pe tabel” și cu imaginea de a împlini o formalitate cerută de șefii ierarhici. Discursul lui Dragnea,din final, care se dorea apoteotic, a găsit o piață care se golea, iar momentul ”luminițelor” a fost ratat.
C. Zamfir, AMPress