Codrin Ştefănescu, către pesedişti: ”Laşilor! Imi vine sā urlu, nu alta!”

Codrin Ștefănescu, latura activă a PRM din PSD, a ratat tot la Congresul PSD, el rămânând fidel lui Liviu Dragnea, aflat în detenție cu toate că prima lui mare trădare a fost a lui Corneliu Vadim Tudor.
Fostul secretar general al PSD scrie,  pe Facebook, după Congresul în urma căruia Marcel Ciolacu a fost ales președinte plin al PSD, că ”începând de azi, Klaus are și PSD-ul lui”.

”Lasilor! Ati aprobat toate aberatiile, v-ati cālcat in picioare toate dezideratele, ati hulit fostii lideri curajosi ai acestui partid, v-ati delimitat de trecutul PSD si ati jignit iremediabil milioane de votanti! Ati anulat lupta noastrā pentru drepturi si libertati, ati aprobat abuzurile infiorātoare ale anilor trecuti. L-ati pupat pe Grindeanu, l-ati pupat pe Ciolacu, desi pe la colturi urlati in pumni de furie si jenā! Incepând de azi, Klaus are si PSD-ul lui! Cu voia voastrā si cu votul vostru! Si când mā gândesc pe câti dintre voi am apārat când nimeni nu indrāznea sā o facā! Imi vine sā urlu, nu alta!” a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu.

D.Dumitru, AMPress