• Home
  • Monden
  • Combinațiile de culori care te vor scoate din anonimat. Tendinețe primăvară-vară 2024

Combinațiile de culori care te vor scoate din anonimat. Tendinețe primăvară-vară 2024

combinatii culori

Primăvara este anotimpul în care întâlnim culoare la tot pasul, iar ideile de ținute ar trebui să fie foarte ușor de găsit doar la o singură aruncare de privire în jurul nostru.
Iată 5 combinații de culori care te vor scoate din anonimat în primăvara-vara anului 2024.

Portocaliu și verde

Combinația acestor două culori țipă a primăvară, iar dacă alegi articolele vestimentare potrivite cu siguranță nu vei trece neobservată.

Galben cu albastru

Acum poți lua culorile cerului pe care să le transpui în ținutele vestimentare preferate. O rochie albastră din denim și o geacă galbenă pe deasupra te vor face să întorci privirile și să fii în ton cu anotimpul de afară.

Violet și verde

De această dată puteți alege un verde de culoarea nucului, lângă care să adăugați un violet în nuanțele florilor de liliac. Această ținută va scoate în evidență trăsăturile voastre.

Galben și roz

Un strop de feminitate, iar pentru acest lucru aveți nevoie doar de o nuanță de roz prăfuit, pe care să o adăugați într-o ținută galbenă.

Verde și galben

Verdele ierbii alături de galbenul narciselor sau cel al lalelelor.  Puteți opta pentru o rochie midi sau lungă galbenă, peste care să adăugați o geacă de piele verde sau un sacou oversize.

Aceste ținute nu doar că sunt potrivite pentru zilele de birou sau întâlnirile cu prietenii la mall, ci sunt potrivite pentru ideile colorate și vibrante din această perioadă. Aceste culori vă vor face să străluciți și vor aduce un strop de originalitate ținutelor voastre.

Sursa- kfetele.ro

Foto – fashionreview.ro

Parteneri