Concert de pian în mijlocul protestatarilor din Piața Victoriei

 

Pianistul Davide Martello a susţinut sâmbătă seară un concert în Piaţa Victoriei, în mijlocul protestatarilor, reuniți sub cupola evenimentului denumit „Gust de libertate”.

Pe Facebook a fost organizat un eveniment în care se anunţa că la aproape o lună de la evenimentele din 10 august se doreşte o întâlnire la care participă şi pianistul Davide Martello care, potrivit acestora, a susţinut reprezentanţii în mai multe zone de conflict, precum în Piaţa Taksim din Istanbul, la Bataclan, în Euromaidanul din Kiev şi în Afganistan, notează Agerpres.

Distribuie prietenilor

Reprezentaţia pianistului german Davide Martello a început în jurul orei 19.00. Artistul a interpretat, la începutul concertului, melodiile „Imagine”, „Bella Ciao”, „Let It Be”, „Yesterday”, precum şi tema centrală a filmului „Star Wars”, conform adevarul.ro.

„Concentraţi-vă pe viitor, nu pe prezent, pentru că prezentul nu durează mult”, a spus Dave Martello, întrebat ce mesaj are de transmis Guvernului României, potrivit realitatea.net.

În jur de 1.000 de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei pentru a protesta împotriva guvernului, dar şi pentru a asista la reprezentaţia oferită de pianist.

AMPress