Concert de pian în mijlocul protestatarilor din Piața Victoriei

 

Pianistul Davide Martello a susţinut sâmbătă seară un concert în Piaţa Victoriei, în mijlocul protestatarilor, reuniți sub cupola evenimentului denumit „Gust de libertate”.

Pe Facebook a fost organizat un eveniment în care se anunţa că la aproape o lună de la evenimentele din 10 august se doreşte o întâlnire la care participă şi pianistul Davide Martello care, potrivit acestora, a susţinut reprezentanţii în mai multe zone de conflict, precum în Piaţa Taksim din Istanbul, la Bataclan, în Euromaidanul din Kiev şi în Afganistan, notează Agerpres.

Reprezentaţia pianistului german Davide Martello a început în jurul orei 19.00. Artistul a interpretat, la începutul concertului, melodiile „Imagine”, „Bella Ciao”, „Let It Be”, „Yesterday”, precum şi tema centrală a filmului „Star Wars”, conform adevarul.ro.

„Concentraţi-vă pe viitor, nu pe prezent, pentru că prezentul nu durează mult”, a spus Dave Martello, întrebat ce mesaj are de transmis Guvernului României, potrivit realitatea.net.

În jur de 1.000 de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei pentru a protesta împotriva guvernului, dar şi pentru a asista la reprezentaţia oferită de pianist.

AMPress