• Home
  • Prima
  • Conferinţa de alegeri a PSD în județul lui Dragnea, marcată de gafe. Ministrul Educației, fruntaș

Conferinţa de alegeri a PSD în județul lui Dragnea, marcată de gafe. Ministrul Educației, fruntaș

ecaterina andronescu 1

Ecaterina Andronescu a încurcat, duminică, numele judeţului în care se afla, pe care l-a numit Alexandria, în loc de Teleorman. Ministrul Educaţiei a vorbit la conferinţa extraordinară de alegeri a PSD Teleorman despre situaţia învăţământului din acest judeţ, pe care l-a numit însă Alexandria.

„Întorcându-ne aici în judeţul Alexandria am fost martorul începutului universităţii pe care dumneavoastră astăzi o aveţi aici”, a spus ministrul Educaţiei, potrivit Mediafax.

Ecaterina Andronescu a mai făcut zilele trecute o greşeală de exprimare, când a vorbit despre Bacalaureat la o emisiune difuzată de TVR 1, spunând „orice evaluare evaluează subiectele pe care examenul le presupune în evaluarea respectivă”.

Prezent la coferinţa extraordinară de alegeri , şi vicepreşedintele ALDE Teleorman, Virgiliu Cocoşilă, a greşit chiar numele partidului partener de guvernare, pe care l-a numit Partidul Socialist Democrat. „Bună ziua, doamnă prim-ministru şi preşedinte al Partidului Socialist Democrat”. Liderul ALDE şi-a corectat însă repede greşeala.

Parteneri