Conserva care ucide. Ea a murit (49 de ani), soțul e în stare gravă

Anchetă de amploare în cazul directoarei unui liceu din Bihor care a murit după ce a mâncat o conservă de ton.

Comunitatea din Tinca este şocată, după ce s-a aflat că directoarea adjunctă a Liceului Teoretic Nicolae Jiga din localitate, î Alina Ştiube, a murit, marţi, la doar 49 de ani.

”M-a anunţat că nu va veni la şcoală, că nu se simte bine. N-am mai ştiut nimic de ea până azi, când am aflat că a murit„, a declarat BIHOREANULUI directoarea liceului, Florica Martin.

Distribuie prietenilor

Cei doi soţi au ajuns iniţial la Spitalul Judeţean, cu greţuri şi vărsături, iar de acolo au fost transferaţi la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Municipal, unde ambii au fost internaţi. Din câte se pare, bărbatul este la rândul său în stare gravă.

Se suspectează că s-ar fi intoxicat cu o substanţă folosită la combaterea dăunătorilor în depozitele de cereale. Surse medicale spun, de asemenea, că cei doi soţi le-ar fi spus medicilor că au început să se simtă rău după ce au mâncat o conservă de ton.

Cu referire la pacienta Ş.A., decedată în cursul zilei de astăzi, 09.10.2018, în unitatea ATI, transferată de la Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu Oradea, comunicăm faptul că în acest moment nu pot fi individualizate, din punct de vedere medical, circumstanţele concrete şi cauzele decesului pacientei. Urmează ca, de îndată ce va fi finalizat raportul de autopsie să revenim cu informaţiile de interes public pe care le deţinem în legatură cu situaţia dată„, se arată într-un comunicat transmis marți de Spitalul Municipal, conform Cancan.ro