• Home
  • Prima
  • Consiliera spirituală a lui Trump face o incantație pentru succesul în alegeri: „Aud victorie, victorie, victorie!”

Consiliera spirituală a lui Trump face o incantație pentru succesul în alegeri: „Aud victorie, victorie, victorie!”

Consiliera spirituală a lui Trump face o incantație pentru succesul în alegeri: „Aud victorie, victorie, victorie!”
Consiliera spirituală a lui Donald Trump a organizat o rugăciune ieșită din comun pentru victoria acestuia în alegerile prezidențiale. Imaginile în care femeia se roagă împotriva uneltirilor demonice care l-ar putea împiedica pe liderul SUA să rămână la Casa Albă fac înconjurul Internetului.
Trump spune că infectarea cu noul coronavirus a fost o „binecuvântare de la Dumnezeu”
Paula White: „Lovește, lovește, lovește, lovește până la victorie! Pentru fiecare dușman care se ridică împotriva ta, vom lovi pământul pentru ca tu, Dumnezeule, să ne asiguri victoria. Aud sunetul unei ploi abundente, aud sunetul victoriei, aud strigăte și cântece, aud sunetul victoriei. Aud sunetul unei ploi abundente, aud sunetul victoriei, aud sunetul unei ploi abundente, aud sunetul victoriei. Dumnezeu zice că s-a terminat! Dumnezeu zice că s-a terminat! Dumnezeu zice că s-a terminat!
Eu aud victorie, victorie, victorie, victorie în cer, în cer, victorie, victorie, victorie, victorie, victorie, victorie, victorie unde îngerii sunt eliberați acum, unde îngerii sunt trimiși acum…”

Tele-evanghelista Paula White, din Florida, a devenit în noiembrie anul trecut consilieră „pe probleme de spiritualitate” a preşedintelui american Donald Trump.

Plătită din banii contribuabililor americani, ea se ocupă de menţinerea relaţiilor bune între Trump şi comunitatea evanghelică din ţară, un segment electoral crucial pentru Trump şi în alegerile din 2016 dar şi în cele din acest an.

„Departamentul de Finanțe” din Rai
Îmbrățișând o formă populistă a Creştinismului, ea crede că oamenii se pot îmbogăţi prin credinţa lor, dar doar dacă fac donaţii masive ei şi cultului pe care îl reprezintă. „Evanghelia prosperităţii”, aşa cum o numeşte White, presupune trimiterea de donaţii pentru ca „Departamentul Finanţelor” din Rai să poată să devină din ce în ce mai plin.

„Există un Departament al Finanţelor în Rai. Dumnezeu priveşte la tot ce faceţi, iar dacă faceţi asta vă puteţi abona la bogăţia eternă. Trebuie să trimiteţi 3.500 de dolari. Trebuie să trimiteţi 35.000 de dolari, trebuie să trimiteţi un cec de 100.000 de dolari, dacă nu faceţi asta, dacă nu suni la numărul nostru şi dacă nu devii un preot al sustenabilităţii nu vei vedea sustenabilitate în viaţa ta, iar visul tău va muri şi chemarea ta va muri”, spunea White în cadrul unei emisiuni religioase, îndemnându-i pe americani să-i trimită bani pentru a îşi rezerva accesul la „Departamentul de Finanţe” din Rai.

White a devenit o fană înfocată a lui Donald Trump încă de la începutul campaniei sale în 2015, iar atunci când acesta a devenit nominalizarea Partidului Republican pentru preşedinţia Statelor Unite ea spunea: „El a fost nominalizat. Aceasta trebuie să fie planul divin. Aceasta este mâna lui Dumnezeu, după părerea mea”.

White a continuat să îl aduleze pe Trump mai ales după ce acesta a devenit preşedintele Statelor Unite: „Orice gură care îl vorbeşte de rău (pe Donald Trump – n. red.) va fi condamnată şi pedepsită conform cuvântului lui Dumnezeu”.

„Să îl respingi pe preşedintele Trump, înseamnă să îl respingi pe Dumnezeu”, spunea White înainte de a deveni consiliera preşedintelui american.

Mai mult pe DIGI24.ro

Parteneri