Contestatarii lui Dragnea, după CEx: Nu contează votul, ci că ne-am putut exprima

Gabriela Firea, Paul Stănescu, Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu au făcut declarații după ședința Comitetului Executiv al PSD de vineri, în care Liviu Dragnea a primit un vot de încredere după ce inițial i se ceruse demisia din funcțiile de conducere.

Gabriela Firea:
„Au fost opinii pro și contra demersului nostru de a da publicit o scrisoare privind starea PSD
-primul câștig -prima ședință de CEx în care s-a dezbătut cu multă sinceritate, cu argumente, toate problemele care ne frământă, nu a amai avut nimeni acea timorare, este de bun augur că, deși a fost contestată, această declarație comună privind starea PSD a adus și un lucru bun.
– la finalul dezbaterilor, Liviu Dragnea a supus votului doar un punct: dacă se confirmă sau nu să fie președinte Au fost 10 voturi să facă un pas lateral, 39 voturi pentru și o abținere.
– a fost o propunere de excludere – a mea, dar nu s-a votat
– declarația privind starea PSD a fost semnată de 25 de oameni.
– în ce mă privește, nu voi renunța la a mă lupta pentru proiectele Capitalei”.

Paul Stănescu:
„Nimeni nu pleacă din partid, toți rămânem în PSD, indiferent dacă se încearcă vreo excludere, sigur vom vota tot ce avem în programul de guvernare.
– noi ce susținem în doucment, susținem până la capăt”.

Distribuie prietenilor

Adrian Țuțuianu:
„Prima dezbatere consistentă în CEx, este începutul unei normalități, scrisoarea și-a atins scopul din acest punct de vedere.
– nu contează nr de voturi, ci că ne-am putut exprima, că am adus argumente, și că acest CEx devine un organ lucrativ, care poate lua decizii”.

Continuarea pe stiri.tvr.ro

Foto – ecopolitic