AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cornel Nistorescu: „Vine o perioadă foarte proastă de trăit în București. Ar fi utile granturi pentru cei ce vor să se mute la țară”

 

Jurnalistul Cornel Nistorescu spune că urmează să vină o perioadă foarte grea de trăit în București, iar niște granturi pentru cei ce vor să se mute la țară, ar fi foarte utile.

„Lucrurile sunt alarmante în București. Sunt foarte multe sensuri pe care le dă această nebunie din Capitală. Dacă nu ai munca la domiciliu, înseamnă că «te-a bătut Dumnezeu». E cumplit să mergi dimineața la multinaționale și să pleci seara. Ai nervii la pământ, îți pierzi capacitatea de concentrare. Începe să vină o perioadă foarte proastă de trăit în București. Plouă, vine zăpada, oamenii au trecut la mașini, nu sunt locuri de parcare, orașul este pierdut din control și nu ai decât să pleci. Sunt atâtea locuri frumoase în țară. Lumea politică e așa de «săracă cu duhul»”, a spus Cornel Nistorescu în emisiunea lui Marius Tucă, potrivit gandul.ro.

Jurnalistul consideră că ar fi utile niște granturi pentru cei ce vor să se mute la țară.

„E așa de simplu să oferi niște granturi celor care vor să își reconstruiască viața la țară și să facă o firmă/fermă. Sunt atâtea locuri frumoase care se pot salva. Așa pot fi salvate multe zone care sunt pe cale de depopulare. Nu există soluții ca să salvăm satele românești de la depopulare. Nici nu se gândește nimeni la asta” a mai adăugat Nistorescu.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!