A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Cresc alocaţiile. Vezi cum crește suma acordată fiecărui copil şi când intră banii pe card

0 133

Calcule de ultimă oră după majorarea alocatiilor. Cum creste suma acordată fiecărui copil şi când intră banii pe card.

Proiectul de lege pentru modificarea Legii nr. 61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii care prevede majorarea alocațiilor pe care le primesc copiii cu 100% din rata medie anuală a inflaţiei a fost votat în Camera Deputaţilor.

Parlamentul a votat în unanimitate proiectul deputatului Robert Sighiartău privind indexarea anuală a alocaţiilor copiilor cu rata inflaţiei. ”A fost greu, dar s-a terminat cu bine. Mulţumesc tuturor părinţilor şi copiilor pentru susţinere”, a transmis deputatul liberal.

”Am reuşit! Încă o victorie pentru copiii României! Alocaţiile copiilor vor creşte anual din ianuarie 2020. Parlamentul României a votat în unanimitate propunerea mea legislativă de indexare a alocaţiilor de stat pentru copii cu rata inflaţiei. Din 2020, anual, alocaţiile vor creşte pentru a acoperi inflaţia şi pentru a le asigura copiilor o alocaţie cât mai decentă”, a scris, pe Facebook, Robert Sighiartău.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More