A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Cresc alocaţiile. Vezi cum crește suma acordată fiecărui copil şi când intră banii pe card

0 135

Calcule de ultimă oră după majorarea alocatiilor. Cum creste suma acordată fiecărui copil şi când intră banii pe card.

Proiectul de lege pentru modificarea Legii nr. 61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii care prevede majorarea alocațiilor pe care le primesc copiii cu 100% din rata medie anuală a inflaţiei a fost votat în Camera Deputaţilor.

Parlamentul a votat în unanimitate proiectul deputatului Robert Sighiartău privind indexarea anuală a alocaţiilor copiilor cu rata inflaţiei. ”A fost greu, dar s-a terminat cu bine. Mulţumesc tuturor părinţilor şi copiilor pentru susţinere”, a transmis deputatul liberal.

”Am reuşit! Încă o victorie pentru copiii României! Alocaţiile copiilor vor creşte anual din ianuarie 2020. Parlamentul României a votat în unanimitate propunerea mea legislativă de indexare a alocaţiilor de stat pentru copii cu rata inflaţiei. Din 2020, anual, alocaţiile vor creşte pentru a acoperi inflaţia şi pentru a le asigura copiilor o alocaţie cât mai decentă”, a scris, pe Facebook, Robert Sighiartău.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More