Crimă monstruoasă: O educatoare din Maramureș și-a UCIS fiul de 9 ani sub ochii copilului mai mic

Totul s-a petrecut în Bozânta Mică, localitate din Maramureș. Băiatul de nouă ani a fost sufocat în somn de mama sa, fostă profesoară, care apoi ar fi încercat să se sinucidă.

Poliţia Judeţeană Maramureş a transmis că, vineri, în jurul orei 08:30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la SNUAU 112 cu privire la decesul unui copil de 9 ani din Bozanta Mică.

Ca urmare, s-a constituit echipa complexă de cercetare, condusă de un procuror şi s-a făcut cercetarea la faţa locului, scrie news.ro.

Distribuie prietenilor

Corpul copilului a fost transportat la morga Spitalului din Baia Mare pentru necropsie. Femeia se numește Camelia P., a lucrat la Colegiul de Arte din Baia Mare, iar acum se află în stare extrem de gravă, după ce a ingerat o substanță periculoasă, încercând să se omoare după ce și-a omorât copilul.

Femeia locuia  cu cei doi copii, cel de nouă ani şi unul în vârstă de patru ani, acesta din urmă fiind cel care i-a alertat pe localnici.

Oamenii spun că micuțul de 4 ani a sunat după ajutor spunându-le rudelor că mama lui vrea să îi omoare frățiorul, scrie baiamare24.ro.

Localnicii povestesc că femeia a divorțat în urmă cu 5 ani când s-a întors din Statele Unite ale Americii. De atunci ar fi fost depresivă. Înainte de a pleca în SUA a fost cadru didactic în localitate, iar după întoarcerea în țară era învățătoare la Liceul de Arte din Baia Mare.