AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cristian Ghinea: Plecarea lui Dacian Cioloş din USR a fost „o greşeală catastrofală”

 

Coordonatorul Departamentului de politici publice din USR, Cristian Ghinea, consideră că plecarea lui Dacian Cioloş din USR a fost „o greşeală catastrofală”, afirmând că potrivit sondajelor partidului, încrederea publicului în fostul premier tehnocrat a scăzut de la 25 de procente la sub 10% de când acesta a plecat din USR şi înfiinţat o nouă formaţiune politică.

„Cred că pentru el a fost o greşeală catastrofală. M-am uitat pe sondaje, că avem şi noi sondaje făcute, s-a prăbuşit ca încredere în sondaje, s-a prăbuşit pentru că încrederea în Dacian Cioloş era legată strâns de încrederea în USR. Era la 25, acum a picat mult sub 10% pentru că publicul USR nu înţelege,. Dom-le, dar de ce vă certaţi, ce aveţi şi de ce pleci din USR?”, a afirmat Cristian Ghinea sâmbătă, în emisiunea Insider Politic de la Prima Tv, potrivit g4media.ro.

Ghinea spune că se „raportează cu tristeţe” la fostul preşedinte al USR, pe care spune că l-a rugat să „nu facă partid separat” încă din 2016. Acesta respinge ferm ideile conform cărora Cioloş ar fi fost „sabotat” în USR, precizând că aproximativ 80% dintre propunerile sale făcute ca preşedinte fuseseră acceptate de Biroul Naţional al USR.

Mai mult aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!