AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cristian Popescu Piedone: „Eu am cerut, nu cerșesc! Merg până la capăt”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, insistă că nu se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei, chiar dacă partidele din coaliția de guvernare, cărora le-a înaintat o propunere de alianță, au refuzat să-i ofere sprijin.

Într-o intervenție la Digi24, Piedone a declarat că el nu a cerșit ajutorul nimănui, doar a înaintat o propunere către conducerile PSD și PNL.

„Eu am cerut, eu nu cerșesc! Eu sunt președintele Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), am cerut sprijinul să intrăm într-o alianță și să câștigăm Bucureștiul. Dacă domniile lor nu vor, intru mai departe singur și merg până la capăt”, a spus primarul Sectorului 5, potrivit gandul.ro.

Tot marți, Cristian Popescu Piedone a afirmat la TVR Info, că el reprezintă singura variantă prin care coaliția de la guvernare ar putea avea un candidat sigur la Primăria Capitalei.

„Pot să vă spun ferm că nimeni nu mă va întoarce din drum (n.r. de a candida). Aș dori să le vină înțelepciunea cea de pe urmă și acest lup singuratic, puțin atipic, pentru politicul de astăzi s-ar pune în slujba celor care au asigurat stabilitatea țării, aceasta alianță PNL-PSD. Astăzi, singurul care îl bate pe Nicușor Dan, cu lipsă de modestie, sunt eu, dacă vor înțelege să mă susțină, vor avea primarul general”, a spus Piedone.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!