Cristina Țopescu a murit, se pare, ca și tatăl ei, în urma unui stop cardiorespirator. Ea mai avea doi frați din…

 

Marele comentator sportiv Cristian Țopescu, cel care a stârnit admirația lui Nichita Stănescu prin formidabila ușurință de a lega cuvintele în transmisiile sportive electrizante, s-a stins din viață, în 2018, în urma unui stop cardiorespirator. Cristina, fiica sa cea mare, pare a fi suferit tot un stop cardiorespirator în somn, ra fiind găsită moartă în casa de lângă București unde viețuia cu câinii ei.

Cristina mai avea doi frați. Tatăl ei a fost căsătorit de trei ori, fiecare soție dăruindu-i un copil. Comentatorul sportiv a fost căsătorit mai bine de douăzeci de ani cu Christel Ungar, cea care l-a făcut tată pentru a treia oară. Sebastian, cel mai mic copil al lui, s-a născut la București, iar din toamna anului 2017 a devenit student la Universitatea din Viena.

Distribuie prietenilor

Ceilalți doi copii ai lui, Cristina și Cristi, sunt din celelalte două căsnicii anterioare. Rodica a fost prima femeie care i-a devenit soție și cu care a avut primul copil, o fată, pe Cristina. După 11 ani a divorțat de Rodica și s-a căsătorit cu Rosemarie, care i-a oferit un băiat. Cristi, copilul din a doua căsătorie are la rândul lui doi copii, iar pe unul dintre ei îl cheamă Cristian. Comentatorul sportiv a murit chiar de ziua de naștere a fiului mijlociu, care a împlinit atunci  42 de ani.

După alți 15 ani de căsnicie, comentatorul sportiv a divorțat și de Rosemarie, iar mai apoi s-a căsătorit cu femeia cu care a trăit până în ultima clipă, Christel Ungar, care era mai tânără cu 29 de ani. Atunci când s-au căsătorit, ea avea 32 de ani, iar el, 61. În urma iubirii lor a apărut Sebastian, cel mai mic copil, în vârstă de 20 de ani, scrie Click.ro.

Relațiile dintre cei trei frați au fost bune, cu toate că nu se vedeau des. Cei doi băieți nu trăiesc în București, iar mama Cristinei trăiește în Germania. Cristina Țopescu, cu toate că-și iubea mama și frații, așa cum a scris uneori, nu era extrem de sociabilă, ci mai degrabă retrasă, chiar agasată uneori când amicii o asaltau cu gesturile și întrebările.

După moartea tatălui ei a devenit, spun surse medicale, depresivă. Prietenia o căuta doar în lumea animalelor.

Mădălina Stoica, AMPress