A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Cristoiu îl pune pe George Maior la conducerea PSD. ”Ar salva partidul” care se duce în jos

1 50

Ion Cristoiu și-a prezentat propria viziune legată de salvarea PSD, partid de care pare legat profund și pe care îl vede scos din căderea liberă de azi doar de George Maior, revenit din funcția de ambasador în SUA. Ziaristul a spus la Antena 3, că social-democrații sunt în criză și prin Maior „ar primi în partid și o clanță ca să îi salveze.”

Cineva ca George Maior ar putea să îi salveze. Maior e fost șef al SRI, fost ambasador la Washington, e și om de stânga, că doar nu e Ludovic Orban sau Viorel Cataramă.”

Cristoiu l-a apărat pe fostul șef al SRI că nu ar fi băgat în așa zisul stat paralel: „Abuzurile serviciilor nu au fost niciodată lipite de imaginea lui George Maior. Amintiți-vă că se vorbea de Florian Coldea. Poate să fie un salvator. Cu „S” mare”.

Cristoiu este cunoscut ca un abil colportor, iar ideile lui, pe care le autorecomandă ca spontane au mai mereu un dedesubt inavuabil.

Oficial,  șef va fi interimarul de azi Ciolacu, dar în urmbră, negând cu jumătate de gură că ar vrea președinția PSD, se agită și Firea.

D. Dumitru, AMPress

1 Comentariu
  1. A.I. spune

    Dom CRISTOIU, matale stiu ai fos si ai ramas un stingist, dar faptul ca faci o campanie asidua de ,,salvare ” a PSD-ului mi se pare Idiotic cu I mare ! E un partid care a ingropat Romania ,un partid cu sorginte marxist-comunista amestecat cu ,,scursorile ” emanate de asa zisa Revolutie Romana, rezultaul final fiin ceea ce a ajuns astazi Romania in general ! Ai imbatrinit dom Cristoiu ! La Multi Ani si numai bine !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More