Cristoiu îl pune pe George Maior la conducerea PSD. ”Ar salva partidul” care se duce în jos

Ion Cristoiu și-a prezentat propria viziune legată de salvarea PSD, partid de care pare legat profund și pe care îl vede scos din căderea liberă de azi doar de George Maior, revenit din funcția de ambasador în SUA. Ziaristul a spus la Antena 3, că social-democrații sunt în criză și prin Maior „ar primi în partid și o clanță ca să îi salveze.”

Cineva ca George Maior ar putea să îi salveze. Maior e fost șef al SRI, fost ambasador la Washington, e și om de stânga, că doar nu e Ludovic Orban sau Viorel Cataramă.”

Cristoiu l-a apărat pe fostul șef al SRI că nu ar fi băgat în așa zisul stat paralel: „Abuzurile serviciilor nu au fost niciodată lipite de imaginea lui George Maior. Amintiți-vă că se vorbea de Florian Coldea. Poate să fie un salvator. Cu „S” mare”.

Distribuie prietenilor

Cristoiu este cunoscut ca un abil colportor, iar ideile lui, pe care le autorecomandă ca spontane au mai mereu un dedesubt inavuabil.

Oficial,  șef va fi interimarul de azi Ciolacu, dar în urmbră, negând cu jumătate de gură că ar vrea președinția PSD, se agită și Firea.

D. Dumitru, AMPress