CTP ameninţă că pleacă de la Digi 24, din motive de Gabriela Firea

Cristian Tudor Popescu îl critică dur pe realizatorul Cosmin Prelipceanu pentru prestaţia din emisiunea de marţi seară, în care a avut-o invitată pe Gabriela Firea, fiind de părere că nu a făcut decât „să tacă asurzitor şi să dea din cap aprobator“.

Mai mult, jurnalistul avertizează că dacă un astfel de episod se va repeta, va încheia colaborarea cu Digi24.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost invitata lui Cosmin Prelipceanu la Digi24, unde a comentat controversa iscată după ce a distribuit pe Facebook un mesaj care s-a vrut ironic, semnat de creatoarea de modă Dana Budeanu, la adresa fondatoarelor Asociaţiei Dăruieşte Viaţă, Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu, care construiesc, din fonduri private, un spital pentru copiii bolnavi de cancer.

Distribuie prietenilor

Cristian Tudor Popescu, invitat permanent al postului de ştiri, a reacţionat dur după emisiune, pe care a catalogat-o „dureroasă din punct de vedere moral şi profesional“.

Mai mult, jurnalistul a avertizat că dacă situaţia se va repeta, este gata să pună punct colaborării cu Digi24: „Încă una-două din astea, şi nu ne mai întâlnim decât pe Republica şi pe Facebook, stimaţi telespectatori Digi24“.
CTP reproşează lipsa de reacţie a lui Cosmin Prelipceanu, despre care spune că a fost public de figuraţie în emisiunea realizată de Firea, dar şi că a pus doar câteva întrebări şi acelea pe „un ton prevenitor, de scuză, ca să nu zic umil“.

Continuarea pe adevarul.ro