A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

CTP: Cu cine vreți să se întâlnească Iohannis? Nu te întâlnești cu un candidat aflat atât de jos din toate punctele de vedere sub tine

2 1.381

 

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre anunțul președintelui Klaus Iohannis că nu va participa la o dezbatere electorală cu șefa PSD, Viorica Dăncilă, contracandidata sa în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

„I-aș întreba pe toți votanții din turul 1 ai lui Klaus Iohannis și pe cei care nu au votat-o pe d-na Dăncilă și care au de gând să nu vină la vot pentru că nu are loc o dezbatere: dumneavoastră ați vrea să vă întâlniți cu Dăncilă? Dumneavoastră personal, ca votant, ați vrea să vă întâlniți și să aveți o discuție intelectuală cu această doamnă?”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Cu cine vreți să se întâlnească Klaus Iohannis? Cu o persoană care a scăpat partidul de sub control – dna Dăncilă se face de râs acum, în ședința PSD, și s-o salveze dl Iohannis invitând-o la dezbatere? Am văzut toate dezbaterile de tur 2 din 1990 și până acum, pe una dintre ele am și moderat-o, și niciodată nu a fost prezent în dezbatere un candidat cu nivel intelectual și mental atât de jos. Când te întâlnești – e o chestiune tehnică aici – cu cineva aflat în această condiție și mai are și vreo 15 puncte sub tine, comiți o greșeală uriașă. Nu te întâlnești cu un candidat aflat atât de jos din toate punctele de vedere sub tine. D-na Dăncilă, prin simpla prezență acolo, având în vedere nivelul jos la care se află, nu poate decât să câștige. Dl Iohannis ce să câștige? Eu sunt de acord cu această decizie a președintelui”, a continuat gazetarul.

„Însă, dacă președintele nu face cel puțin o dezbatere liberă cu ziariștii, care după părerea mea va fi mult mai grea decât una cu Viorica Dăncilă, o dezbatere în care să i se pună întrebări de către toată lumea prezentă în sală, dacă nu face o astfel de dezbatere, atunci nu e în regulă”, a mai spus publicistul.

DIGI24.ro

loading...
Citește și
2 Comentarii
  1. anca ungureanu spune

    Cred ca toxicitatea celor DESTEPTI intrece imaginatia.Tara asta are si multi mos Ioan Roata,care erau bagati in seama chiar de presedinte,in alte vremuri.Pana la urma ,uitati ca actualii doi sunt colegi,un prof de fizica si unul de tehnologie.N-avem un dr docent c-un cizmar,dialogand despre vopsitul gardului.Tocmai era momentul sa deschida ochii romanilor despre aceasta parte a incapacitatii celei in care se loveste,ca sa se inchida definitiv subiectul.

  2. emil spune

    Nu uita domnule Popescu că Dăncilă are calitatea de candidat, și faptul că îl cobori atât de jos, pe lângă faptul că lovești în demnitatea acestuia, avem un răspuns în plus, ce fel de om mizerabil din punct de vedere moral ai ajuns .Nu pentru Iohannis sau Dăncilă se cere o dezbatere între cei doi….pentru noi muritorii de rând care ne dorim să votăm în cunoștință de cauză!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More