• Home
  • Știri
  • CTP: Mă voi vaccina cu AstraZeneca. Dacă se întâmplă să nu ne mai vedem, măcar am făcut ceva pentru ştiinţă

CTP: Mă voi vaccina cu AstraZeneca. Dacă se întâmplă să nu ne mai vedem, măcar am făcut ceva pentru ştiinţă

ctp 3

Cristian Tudor Popescu a mărturisit la Europa FM că s-a programat la vaccinare într-un centru în care se folosește serul produs de AstraZeneca.

CTP: Mă voi vaccina cu AstraZeneca. Dacă se întâmplă să nu ne mai vedem, măcar am făcut ceva pentru ştiinţă
”M-am înscris astăzi, n-a fost chiar simplu, din pricina întreruperilor platformei. N-a durat foarte mult, cam în jumătate de oră s-a rezolvat. M-am înscris şi după aceea am văzut şi ce vaccin este la centrul respectiv şi este AstraZeneca, mă voi vaccina cu AstraZeneca.”, a spus CTP, potrivit europafm.ro.

Jurnalistul spune că nu consideră că sunt informaţii care să arate că acest tip de vaccin ar provoca reacţii atât de grave încât să ducă la deces, chiar dacă mai multe state europene au decis fie suspendarea imunizării cu acest vaccin, fie cu un anumit lot

”Aş fi putut să-mi anulez vaccinarea. Au decedat două persoane, au mai fost afectate alte persoane cu probleme de circulaţie, dar au decedat două persoane.

Decesul cetăţeanului din Norvegia, sau al celui din Italia, ca să producă aşa ceva o substanţă introdusă în corp, acea substanţă trebuie să aibă în ea un element greşit sau alterat, dar ca să produci hemoragie cerebrală cuiva, ştiţi câţi parametri trebuie să modifici?”, spune CTP.

Drept urmare, Cristian Tudor Popescu spune că se vaccina cu serul AstraZeneca şi chiar a glumit pe această temă.

”Aştept să primesc acum mesajul, dar mă prezint la vaccin. Nu am niciun fel de comorbiditate în acest moment, niciun fel de boală sanguină legată de coagulare.

Dacă se întâmplă să nu ne mai vedem, atunci măcar am făcut ceva pentru ştiinţă, veţi şti cu siguranţă că m-a omorât AstraZeneca. Teama trebuie să fie învinsă, să lupţi cu ea.”

Sursa 3Dots.ro

Parteneri