Cum alegi cadoul perfect pentru o femeie însărcinată. Idei și sfaturi

Prietena ta trece printr-o schimbare uriașă, se pregătește să aducă pe lume un mic om. Chiar dacă strălucește și hormonii îi fac pielea fină și părul lung, sarcina poate să fie destul de inconfortabilă pentru corpul și mintea ei.

Este important să fii alături de ea în această perioadă. Și ce mod mai bun să îi arăți că o prețuiești decât oferindu-i un cadou. Acesta poate fi un lucru util pentru îngrijirea bebelușului, dar și unul special pentru relaxarea ei.

Produse de îngrijire personală pentru femei gravide

Orice femeie care a rămas însărcinată trece prin diferite stări fizice și psihice. Cu siguranță că la un moment dat își va pune următoarea întrebare: „Care dintre schimbările prin care trec vor fi permanente?”, și își va dori să facă tot ce îi stă în putere să reducă la minimum efectele negative ale sarcinii asupra corpului ei. Pentru a da o mână de ajutor în acest sens, îi poți face câteva cadouri din categoria produselor de îngrijire corporală pentru gravide. Te poți orienta către produse pentru creșterea elasticității pielii, ameliorarea vergeturilor sau a prevenirii varicelor. O altă idee ar putea-o reprezenta cremele hidratante pentru ten

 

Haine și accesorii pentru femei gravide

Femeia gravidă trece printr-o perioadă dificilă în care corpul i se transformă și are nevoie de cât mai multă odihnă pentru a crește în uter un bebeluș sănătos și fericit. Ea știe deja cât de importante sunt sportul, liniștea și mâncarea sănătoasă pentru cel mic care primește nutrienții din burtica sa. Fiecare zi este importantă și fiecare vitamină luată contează. De asemenea, în afară de hainele cumpărate pentru cel mic, gravida are nevoie de haine și pentru sine. Dacă vrei să îi faci un cadou util și apreciat, intreab-o daca are nevoie de ceva specific pentru bagajul de maternitate, si ofera tu acele haine și accesorii pentru femei gravide. Are mare nevoie și te vei simți bine când o vei vedea purtându-le.

Programari la masaj

Toată lumea are nevoie de relaxare, iar o femeie însărcinată trece prin schimbări fizice și psihice intense. Bebelușul este destul de greu și îi provoacă viitoarei mame dureri de spate. Un masaj special o va scăpa pe moment de aceste dureri și o va face să se simtă mult mai relaxată.

Obiecte de care are nevoie pentru bebelus

Aici intra pompa de san, sterilizator, biberoane, sistem de monitorizare pentru copii, blendere, scutece copii ieftine în cantități mari – va avea nevoie.

Parteneri