AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cum alungi energia negativă din casă

 

Pentru armonie în viață și în casă, este nevoie de energie bună, pozitivă. Din păcate, cea negativă se poate strânge foarte ușor, de la gânduri negre, neîncredere sau vibrație personală joasă.

Pe lângă aspectele legate de suflet, există și plante care tind să acumuleze energia negativă și să o mențină stragnantă în casă. Despre ce este vorba?

Mihai Voropchievici, numerolog, a nominalizat: ”Tot ce e cu țepi nu țineți în casă, cu excepția cactusului. Cactusul este cel mai mare acumulator de energii negative”.

Cum poți proteja casa și cum o poți ajuta să aibă energie bună, pozitivă

Cristalele sunt soluția, potrivit lui Voropchievici. „Eu am vreo cinci piramide. Am și de jad, de opal. Am și obsidian care elimină energiile negative.”

Obsidianul, de exemplu, acționează ca un burete negru care absoarbe tot ceea ce nu este pozitiv. Unele cristale, ținute prin casă, au rol benefic și alungă coșmarurile, fricile și anxietățile.

Pe lângă cristale, o altă soluție foarte bună de purificare a mediului în care trăim este fumigația. Bețigașele de salvie au o putere înaltă de purificare și eliminare a energiei negative.

Sursa – doctorulzilei.ro

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!