• Home
  • Fapt divers
  • Cum să repari zgârieturile de pe lentilele ochelarilor? De ce sunt mai sexi persoanele cu ochelari?

Cum să repari zgârieturile de pe lentilele ochelarilor? De ce sunt mai sexi persoanele cu ochelari?

femeie cu ochelari 1

Poți scăpa de zgârieturile fine de pe ochelari, mai simplu decât crezi.

Bicarbonat de sodiu
Trebuie să prepari o pastă omogenă dintr-o linguriță de bicarbonat de sodiu și 50 de ml de apă, conform secretele.com. Aplică pasta obținută pe lentilele ochelarilor și freacă suprafața acestora, dar fără să apeși tare, folosind mișcări circulare. După care, clătește lentilele bine cu apă rece.

Pastă de dinți
Puțini știu că pasta de dinți poate fi folosită pentru curățarea multor urme de murdărie. De asemenea, aceasta poate repara foarte bine și zgârieturile fine. Tot ce trebuie să faci este să aplici puțină pastă de dinți nediluată pe lentile, apoi freacă suprafața acestora cu un disc de bumbac sau cu vată. Folosește mișcări circulare, apoi clătește lentilele cu apă rece.

De ce se spune că sunt mai sexi persoanele care poartă ochelari?

Ideea a fost și este frământată de psihologi, dar și de esteți ai mimicii și chipurilor. Ochelarii ajung să facă parte din chipul unei persoane, îmbogățind-o cu mister. Este o concluzie spre care merg cei mai mulți. Misterul vine de la un supliment de personalitate. Ochelarii plusează o interogație, iar gestul de a-i ridica puțin cu mâna, mimând o nedumerire, atrage și chiar intimidează.

Când o femeie își scoate ochelarii, poate însemna o acceptare

Ochelarii, dați jos, dau liber unui sărut, stimulează ceea ce înainte intimida. Sunt femei care știu să-și joace feminitatea prin gesturile legate de ochelari. Un psiholog german a scris că scoaterea delicată a ochelarilor este un ”început de dezbrăcare”, ceea ce i-a atras critici severe de la unele femei care au considerat remarca insultătoare.

Mădălina Stoica, AMPress

Parteneri