AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cum să vezi cotele viitoarei curse de F1?

Racing Race F1 Formula 1 Formula One Lando Norris

Numărul întrecerilor de Formula 1 nu este mare, dar anual sunt adăugate noi circuite, ceea ce face ca sezonul acesta campionatul să numere 23 de trasee. Dacă urmărim aceste competiții pe programul stabilit pe lunile calendaristice, vom constata că lunar sunt 1, 2, 3 și chiar 4 întreceri, care se desfășoară conform tradiției, numai duminica. În cazul în care vrei să urmărești evoluția și interesul pentru acest sport la casele de pariuri, poți să vezi cotele viitoarei curse de F1 pe platformele online.

Cele două campionate care se desfășoară anual, marcate și la casele de pariuri, sunt Campionatul Mondial al Piloților sau World Drivers’ Championship și Campionatul Mondial al Constructorilor sau World Constructors’ Championship. În edițiile actuale ale campionatului participă 10 echipe și 20 de piloți.

 

Care sunt circuitele pe care se concurează în prezent la Formula 1?

Fiind doar șapte la debutul campionatelor, in1950, numărul circuitelor înscrise a ajuns în prezent la 23. De regulă, Formula 1 începe în martie, la Bahrain, cu circuitul Sakhir Bahrain Internațional și se încheie în decembrie la Abu Dhabi cu Abu Dhabi Yas Marina Circuit.

În aprilie este programat circuitul din Italia, de la Imola Autodromo Enzo e Dino Ferrari. În mai avem trei competiții, respectiv: Portugalia, cu circuitul de la Portimao Autodromo Internacional do Algarve, Spania cu Barcelona Circuit de Catalunya și Monaco, cu Monte Carlo Circuit de Monaco.

În iunie sunt programate tot 3 întreceri, cea din Azerbaidjan, la Baku Baku City Circuit, Canada cu Montreal Circuit Gilles Villeneuve și Franţa, Le Castellet Circuit Paul Ricard.

Iulie va include tot trei întreceri, în Austria, cu circuitul Spielberg Red Bull Ring, Marea Britanie, cu celebrul Silverstone Circuit și Ungaria, cu Budapesta Hungaroring.

În august avem doar o competiție în Belgia, la Spa-Francorchamps Circuit de Spa.

Septembrie revine în forță cu 3 circuite, respectiv: în Olanda, Zandvoort Circuit Park , Italia, la Monza Autodromo Nazionale și Rusia, la Sochi International Racing Course,

Luna octombrie este cea mai încărcată lună, cu patru circuite în afara continentului, la Singapore, cu Singapore Marina Bay Street Circuit, Japonia, cu Suzuka International Racing Course, SUA, cu Austin Circuit și Mexic, Ciudad de Mexico Autodromo Hermanos Rodriguez.

În noiembrie avem, Brazilia, cu Sao Paulo Autodromo Jose Carlos Pace și Australia, cu Melbourne Albert Park Circuit.

În decembrie avem competițiile din Arabia Saudită, cu Jeddah Street Circuit și cea cu care se încheie sezonul de la Abu Dhabi.

 

De unde poți afla cotele pentru toate Grand Prix-urile?

Fie ca ai un circuit favorit, fie vrei să pariezi pe toate întrecerile, cotele pot fi aflate cel mai simplu de pe platformele online. Aici datele sunt actualizate permanent în funcție de evoluția competițională și de preferințele jucătorilor. Nu este nevoie de un cont pentru a vedea oferta, însă va fi nevoie de unul dacă vrei să pui pariuri online pe Formula 1. Avantajele acestui gen de platforme sunt numeroase și merită să te informezi de ce este de preferat să joci în cea mai nouă variantă.

 

Oricare ar fi alegerea, joacă responsabil și inteligent, fără a miza sume pe care nu îți permiți să le pierzi. Deschide un cont doar dacă ai peste 18 ani.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!