CUTREMUR în PSD. Gruparea Ponta îi trage de sub picioare partidul lui Liviu Dragnea

 

O întâlnire care provoacă un adevărat cutremur în PSD ar fi avut loc la Cluj, în hotelul Meridian, deținut de Ioan Rus. Întâlnirea ar fi avut loc înainte ca Mihai Tudose și Georgian Pop să-și anunțe trecerea la Pro România.
Printre cei prezenţi s-au aflat: Mihai Tudose (care a anunţat ieri că a părăsit PSD pentru Pro România), Marcel Ciolacu (fost vicepremier în mandatul de premier al lui Tudose, intrat atunci în conflict cu Dragnea), Sorin Grindeanu (fost premier înainte de Tudose), Paul Stănescu, baronul PSD de Olt, Mihai Chirica, actual primar al Iaşiului, exclus de Dragnea din PSD, informează Ziariștii.com.

Dacă Victor Ponta va reuși să-i aducă pe Paul Stănescu, Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Mihai Chirica la Pro România, în PSD va fi un adevărat cutremur. Paul Stănescu și Marcel Ciolacu au jucat în echipa ”puciștilor” și sunt în război total cu Liviu Dragnea, dar mai important decât atât, cei doi controlează cu mână de fier județele Olt și Buzău.

Distribuie prietenilor

Mai mult, Paul Stănescu este un apropiat al Gabrielei Firea și ea aflată în război total cu Liviu Dragnea. O trecere a lui Stănescu la Pro România ar putea atrage după sine și negocieri cu Gabriela Firea, iar atunci pentru Dragnea dezastrul va fi total.

În acest moment, Dragnea a pierdut aproape în totalitate controlul în sudul țării, acolo unde PSD avea baza electorală cea mai puternică.

O altă întâlnire extrem de interesantă a avut loc la Ministerul Economiei. La scurt timp după ce s-ar fi văzut cu Victor Ponta, Paul Stănescu a mers să discute cu prietenul Niculae Bădălău, ministru al Economiei și lider al PSD Giurgiu. Bădălău a jucat în permanență la două capete și este posibil ca oricând să accepte discuții cu Victor Ponta, adaugă Stiripesurse.ro