A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

CUTREMURĂTOR. De la 1 septembrie, 400 de dispariţii de minori

1 150

Dispariţiile de minori au devenit o maladie şi un fenomen în ţara noastră. Şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, afirmă că de la 1 septembrie au fost înregistrate peste 400 de dispariţii de minori şi, deşi multe dintre acestea sunt plecări voluntare, autorităţile le tratează pe toate „foarte serios”.

„În această perioadă,  de la 1 septembrie, avem peste 400 de dispariţii de minori şi pe toate le-am tratat cu foarte mare atenţie. (…) Multe sunt plecări voluntare şi pe fiecare le tratăm la fel.”, a declarat Vasilescu, luni, la România TV.

Unii copii fug din centrele de plasament, alţii, cu părinţi plecaţi în lume, lăsaţi în grija bunicilor sau a unor rude, au o viaţă dezordonată şi cad uneori în plasa unor pedofili sau a altor dezaxaţi. Comentariul şefului  Poliţiei Române că toate cazurile sunt tratate cu seriozitate este departe de a fi liniștitor, câtă vreme cazul Caracal – cazurile – are noi necunoscute și se vorbește și de alte victime.

Mădălina Stoica, AMPress

 

loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. t.turtoi spune

    Daca sunt atatea victime numai la copii disparuti si daca ii socotim si pe ceilalti – batuti, netratati medical, accidentati, vanduti prin retele de proxeneti, etc- nu este cumva un razboi nedeclarat impotriva copiilor si tinerilor. . La cat trebuie sa fie numarul victimelor pentru ca SRI si BOR sa reactioneze, care cu un raport care cu o slujba acolo crestineasca pentru ca cei care mor nu sunt sinucigasi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More