AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Daca faci videochat in Constanta, poti deveni „sirena“ preferata a membrilor tai!

videochat Constanta

Inca din cele mai vechi timpuri, barbatii au fost fascinati de femeile care traiau in apele marii sau in preajma acestora. Asa a aparut, de exemplu, legenda sirenelor, fiinte de o frumusete supraomeneasca, avand capul si partea superioara a corpului sub forma de om, pentru ca partea inferioara sa se termine cu o coada de peste. Ele atrageau marinarii si ii faceau sa uite de iubite, de case si chiar si de comanda corabiilor.

In zilele noastre, alte fiinte de pe malul Marii Negre se bucura de o putere de atractie cel putin la fel de mare. Este vorba despre fetele care au ales o cariera ca model de videochat Constanta Studio 20. Milioane de barbati din lumea intreaga, membri ai platformelor de divertisment online dedicate adultilor, platesc sume consistente de bani pentru a le putea admira farmecul de la distanta.

Cum iti sporesti puterea de seductie intr-un studio de videochat din Constanta?

Unul dintre lucrurile care le surprind pe multe incepatoare consta in faptul ca fetele care au succes ca modele online nu se incadreaza in vreun anumit tipar de frumusete. Nu toate sunt inalte si slabe, nu au aceeasi culoare a parului si foarte putine se incadreaza in masurile de 90-60-90 pentru piept, talie si solduri, dimensiuni care, la un moment dat, erau considerate perfecte. In realitate, ele au forme diferite ale corpului si nu se asemana nici din punct de vedere al inaltimii sau a culorii parului.

In schimb, ceea ce au in comun cele mai de succes modele de videochat din Constanta este puterea de seductie, pe care si-au dezvoltat-o inclusiv datorita pregatirii de care au avut parte la inceputul noii cariere.

Intr-adevar, in primele zile de dupa semnarea contractului de artist-interpret, fiecare fata este ajutata de o colega mai experimentata, care o ajuta sa se familiarizeze cu aparatura video si audio sau cu platformele online pe care urmeaza sa isi desfasoare activitatea. In plus, ii arata cat de important este sa fie mereu ingrijita si sa nu neglijeze nici un detaliu, indiferent daca este vorba despre machiaj, coafura, manichiura, pedichiura sau despre vestimentatia aleasa.

Timp de mai multe saptamani, modelele de videochat din Constanta primesc cursuri individuale gratuite de make-up, de limba engleza si de cultura generala. Astfel, ele invata nu numai cum sa atraga atentia unui barbat inca de la prima intalnire, ci si cum sa il cucereasca pe acesta definitiv, trezindu-i dorinta de a le revedea cat mai des.

Castigurile sunt pe masura farmecului pe care il emani!

In primele 3 luni de activitate, incepatoarele primesc, in mod garantat, suma de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele realizate in acest interval de timp pe site-urile pentru adulti. In paralel, sunt ajutate financiar sa isi completeze trusa de machiaj si vestimentatia de lucru.

Ulterior, castigurile ating cote mult mai inalte. Totul porneste de la un comision de baza in valoare de 50% din incasarile realizate online, caruia i se adauga mai multe tipuri de bonusuri: pentru un anumit numar de ore lucrate intr-o perioada, pentru depasirea unei anumite sume, pentru comportament online perfect sau pentru fidelitate fata de echipa.

Ca model de videochat Constanta, vei fi mai fermecatoare decat o sirena, iar castigurile obtinute in acest fel te vor ajuta sa iti construiesti viata exact asa cum ti-ai dorit!

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!