A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Dacian Cioloş: Iordache a iniţiat Legea recursului compensatoriu

0 189

Dacian Cioloş, fost premier technocrat, a scris pe Facebook, că legea recursului compensatoriu a fost adoptată de Guvernul Grindeanu, la propunerea lui Florin Iordache, care a iniţiat-o. Din postare rezultă că e vorba de o manipulare, iar legea a fost grăbită de acelaşi Iordache în ziua în care a fost aprobată şi OUG 13:


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Stenograma şedinţei de Guvern din 31 ianuarie 2017 arată că Executivul Grindeanu a adoptat pe repede înainte proiectul de lege a recursului compensatoriu pe care acum nu şi-l asumă. Legea a fost iniţiată la propunerea lui Florin Iordache în aceeaşi zi în care a fost aprobată şi celebra OUG 13. Guvernul a trimis-o în Parlamentul în care PSD are majoritate. PSD a adoptat apoi Legea recursului compensatoriu cu introducerea unor măsuri care au permis eliberarea a mii de condamnaţi înainte de termen. Comisia juridică a Parlamentului care a adoptat Legea recursului compensatoriu a fost condusă de acelaşi Florin Iordache, iniţiatorul legii în Guvern”, a scris fostul premier Dacian Cioloş, care este acuzat de diverşi fruntaşi PSD şi ALDE că el şi guvernul pe care l-a condus se fac responsabili.
D. Dumitru, AMPress

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More