Ultimate magazine theme for WordPress.

Dacian Cioloş: Victor Ciorbea, din calitatea sa de Avocat al Poporului, este o ruşine

1 91
This poll has ended (since 15 hours).

Considerati inspirata intrarea ziaristilor in politica?

Nu
55.20%
Da ,daca fac politica pentru tara lor , pentru natiune , pentru fiabilitatea granitelor.
24.37%
Da
15.41%
Poate
5.02%

 

Mişcarea România Împreună a transmis, sub semnătura fostului premier Dacian Cioloș un comunicat prin care critică sever poziția lui Victor Ciorbea, ca Avocat al Poporului și se angajează ca, ajungînd la putere, „să taie toate pensiile speciale pe care actuala putere politică le foloseşte ca mită pentru persoanele aflate în sistem, astfel încât acestea să susţină demantelarea justiţiei. Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, ar trebui să iasă de urgenţă la pensie dacă doreşte să beneficieze de actuala pensie specială care i-a fost oferită”, este scris în comunicat.

„Vedem că sunt dispuşi să facă orice pentru a scăpa de puşcărie şi a rămâne la putere. Distrug sistematic şi premeditat sistemul de justiţie pentru că îşi închipuie că vor scăpa. Mituiesc funcţionari, demnitari, categorii sociale defavorizate, totul într-o disperare fără seamăn şi nemaiîntâlnită într-o societate democrată. E o lecţie pentru noi, pentru că nu ne putem aştepta la altceva de la nişte oameni care cred că bugetul statului le aparţine personal şi când sunt puşi în faţa evidenţelor încearcă să distrugă justiţia pentru a nu suferi consecinţele.

Rezistenţa în faţa ticăloşiei este o probă de onoare şi demnitate. Este imperios necesar să ne demonstrăm că România în anul Centenarului nu este un eşec social. Că nu acceptăm dictatura hoţilor şi a impostorilor. Ceea ce face Victor Ciorbea din calitatea sa de Avocat al Poporului este o ruşine pe care cetăţenii României nu au de ce să şi-o asume şi să o suporte”, se mai spune în comunicatul partidului condus de Dacian Cioloş.

C. Zamfir, AMPress


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

loading...

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata