Dana Chera, rămas bun cu ochii în lacrimi de la Antena 3

 

Dana Chera a anunțat cu emoție în glas că se află pentru ultima oară în postura de gazdă a emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.
Îndrăgita prezentatoare a povestit cum a venit ideea emisiunii și de ce nu a crezut de la început în succesul formatului.
„Vă spun sincer: n-am crezut că o să pot să duc acest proiect, pentru că am zis ‘nu știu dacă mă potrivesc cu formatul’, dar ceva în mine îmi spunea că eu sunt un pic altfel decât la „La ordinea zilei”. Și a trecut peste noi, doamnelor și domnilor, foarte multă vreme, vreo doi ani și ceva, 28 de luni, și iată-ne în punctul acesta, în care eu trebuie practic să rezolv un lucru important: cel mai important lucru pe care îl poate rezolva un om într-o viață. Și acesta este motivul pentru care „Adevăruri ascunse” va fi de săptămâna viitoare cu o altă gazdă”, a spus Dana Chera, potrivit antena3.ro
Alături de Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru se va afla Cătălina Porumbel.
Dana Chera va intra în concediu de maternitate. Ea va deveni mamă pentru a treia oară la vârsta de 40 de ani cu actualul ei soţ, un medic stomatolog din Piteşti.