A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Dăncilă a plantat, în ultima zi la Palatul Victoria, pilele Rovanei Plumb și ale altora în…

1 102

Ultimele decizii ale Vioricăi Dăncilă au fost să pună șefi la instituții importante pe oamenii de casă ai Rovanei Plumb și ai altor apropiați.

În ultima zi petrecută la Palatul Victoria, Viorica Dăncilă a eliberat mai multe persoane din funcție și a numit un nou șef, pentru un mandat de 5 ani, la Departamentul pentru Lupta Antifraudă. Este vorba de Bogdan Ionuț Dințoi, care este considerat un apropiat al Rovanei Plumb. Dințoi este de profesie polițist, a activat la Inspectoratul Județean Vâlcea și a fost pus de Rovana Plumb șef în ministerele pe la care aceasta a trecut, atât la Ministerul Mediului, cât și la Ministerul Muncii.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Pe lângă numirea lui Dințoi la DLAF, Viorica Dăncilă a mai luat câteva decizii în ultima zi de mandat. A numit un nou vicepreședinte la Oficiul Național pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor. Constantin Ilie Aprodu a fost numit vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat pentru un mandat de patru ani. Aprodu este pensionar din cadrul MApN, așa cum reiese din declarația sa de avere, el având o pensie anuală de peste 100.000 de lei. El trece drept omul de casă a lui Gabriel Oprea.

O altă numire făcută de Viorica Dăncilă în ultima zi la Palatul Victoria este cea a Lilianei Mincă pe un post de secretar general adjunct în Ministerul Finanțelor. Mincă a rămăs în Guvern după ieșirea ALDE de la Guvernare. Alte numiri pe bani mulți au fost operate cu viteză în ultimele zile la Palatul Victoria.

Sursa – DIGI 24.ro

 

loading...
1 Comentariu
  1. A.I. spune

    Smechera asta retardata trebuie luata la suturi pina cind iese cu totul din politica romaneasca, poate ii pregateste cineva o celula vecina cu pretenul Dragnea ! Tradatoare comunista !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult