A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Dăncilă: Am văzut între Iohannis şi Tăriceanu alianţa ipocriziei şi a distrugerii

0 43

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că prin refuzul de a numi miniştri, preşedintele Klaus Iohannis se poziţionează împotriva românilor, prin continuarea abuzului de putere.

De asemenea, Dăncilă spune că a sesizat între Iohannis și Tăriceanu o alianță de conjunctură, alianța ipocriziei și a distrugerii.

„Am asistat astăzi la un record personal al preşedintelui: reacţie rapidă la propunerile de miniştri, la doar o zi distanţă. Pentru domnul Iohannis, simţul urgenţei se activează doar în campanie. Din păcate însă, abuzul de putere continuă, sfidarea românilor continuă, nepăsarea faţă de problemele ţării continuă.
Este a treia piedică în trei săptămâni consecutive, a treia respingere de către Klaus Iohannis a eforturilor Guvernului de a funcţiona normal. Din nou, preşedintele se poziţionează împotriva românilor (…) Din păcate însă, în această seară am văzut un nou episod al nepăsării şi dispreţului prezidenţial”, a declarat Viorica Dăncilă, la sediul PSD din Kiseleff, potrivit Mediafax.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că a văzut între Klaus Iohannis şi Călin Popescu Tăriceanu o alianţă a ipocriziei şi a distrugerii, cei doi întorcându-se împotriva poporului.

„Am văzut astăzi o nouă alianţă de conjunctură între domnul Iohannis şi domnul Tăriceanu, alianţa ipocriziei şi a distrugerii. În campanie, aceşti oameni de stat se transformă. Şi este o transformare urâtă, care vine din disperare şi care face rău României. Prin toate aceste lucruri pe care le fac – fie că abandonează guvernarea, că o blochează în fiecare săptămână sau că vor să taie toate veniturile românilor pe care am reuşit să le creştem în ultimii 3 ani – aceşti oameni s-au întors împotriva propriului popor. Avem o opoziţie cinică şi imatură care, orbită de interesele personale şi de campanie, a început să acţioneze împotriva oamenilor”, a spus Dăncilă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More