Dăncilă: Am văzut între Iohannis şi Tăriceanu alianţa ipocriziei şi a distrugerii

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că prin refuzul de a numi miniştri, preşedintele Klaus Iohannis se poziţionează împotriva românilor, prin continuarea abuzului de putere.

De asemenea, Dăncilă spune că a sesizat între Iohannis și Tăriceanu o alianță de conjunctură, alianța ipocriziei și a distrugerii.

„Am asistat astăzi la un record personal al preşedintelui: reacţie rapidă la propunerile de miniştri, la doar o zi distanţă. Pentru domnul Iohannis, simţul urgenţei se activează doar în campanie. Din păcate însă, abuzul de putere continuă, sfidarea românilor continuă, nepăsarea faţă de problemele ţării continuă.
Este a treia piedică în trei săptămâni consecutive, a treia respingere de către Klaus Iohannis a eforturilor Guvernului de a funcţiona normal. Din nou, preşedintele se poziţionează împotriva românilor (…) Din păcate însă, în această seară am văzut un nou episod al nepăsării şi dispreţului prezidenţial”, a declarat Viorica Dăncilă, la sediul PSD din Kiseleff, potrivit Mediafax.

Distribuie prietenilor

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că a văzut între Klaus Iohannis şi Călin Popescu Tăriceanu o alianţă a ipocriziei şi a distrugerii, cei doi întorcându-se împotriva poporului.

„Am văzut astăzi o nouă alianţă de conjunctură între domnul Iohannis şi domnul Tăriceanu, alianţa ipocriziei şi a distrugerii. În campanie, aceşti oameni de stat se transformă. Şi este o transformare urâtă, care vine din disperare şi care face rău României. Prin toate aceste lucruri pe care le fac – fie că abandonează guvernarea, că o blochează în fiecare săptămână sau că vor să taie toate veniturile românilor pe care am reuşit să le creştem în ultimii 3 ani – aceşti oameni s-au întors împotriva propriului popor. Avem o opoziţie cinică şi imatură care, orbită de interesele personale şi de campanie, a început să acţioneze împotriva oamenilor”, a spus Dăncilă.