• Home
  • Prima
  • Dăncilă: Dragnea n-a înțeles că eram premierul României, nu sluga lui

Dăncilă: Dragnea n-a înțeles că eram premierul României, nu sluga lui

Viorica Dăncilă reacţionează, după ce Liviu Dragnea a afirmat într-un interviu că de fapt ea a avut inițiativa unei ordonanțe pentru amnistie și grațiere când era prim-ministru.
Dăncilă spune că deși au fost presiuni din partea lui Dragnea, ea a refuzat: „eram „premierul României, nu sluga lui”.

„Cât timp am fost prim-ministru nu am dat nicio ordonanță de urgență pe justiție! Și nu am avut niciodată vreo inițiativă pro-amnistie și pro-grațiere!

Sunt sigură că acest lucru l-a iritat pe domnul Liviu Dragnea, dar am considerat că interesul României primează. N-am vrut să fac ceva ce știam sigur că e rău pentru țară.

Confirm din nou: au fost presiuni din partea domnului Dragnea pe tema amnistiei și grațierii. Timp de mai multe luni de zile au venit direct și indirect sugestii, recomandări, idei, pe care însă le-am respins.
Domnul Dragnea n-a primit bine aceste refuzuri și-l enerva probabil faptul că nu mă poate manevra. Probabil că domnul Dragnea n-a înțeles un lucru: că eram premierul României, nu sluga lui. Am ținut să onorez funcția și să-mi fac datoria față de români”, a scris Viorica Dăncilă, miercuri, pe facebook.

AMPress

Parteneri