Dăncilă explică de ce are doar patru case. Despre ceasul de 20 000 dolari…

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a spus, joi, într-o conferință de presă, că poate justifica toate cele patru case pe care le deține, potrivit declarației de avere. „Poate am avut ghinion să nu am şase case care să le iau din meditaţii. Eu tot ceea ce am făcut am făcut prin munca mea şi a soţului meu”, a declarat Dăncilă.

Dăncilă a fost întrebată, joi seară, într-o conferinţă de presă despre cele patru case trecute în declaraţia de avere şi de unde a avut bani pentru ele.

„Totul se poate justifica din declarația de avere. Am fost 9 ani europarlamentar, soțul meu din 1999 este director în cadrul unei companii mari”…

Distribuie prietenilor

„Poate am avut ghinion să nu am şase case care să le iau din meditaţii. Eu tot ceea ce am făcut am făcut prin munca mea şi a soţului meu”, a spus Dăncilă, conform DIGI.24.

Viorica Dăncilă a apărut de câteva ori în spațiul public cu un ceas de imensă valoare, în catalog – 20 000 dolari, dar spune că e un cadou de la soț și nu l-a întrebat, fiind cadou –  cât a dat pe el. Fostul premier PSD presupune că nu face mai mult pe 5 000 dolari.

Campania Vioricăi Dăncilă pentru turul doi se bazează pe demonizarea adversarului Iohannis care și-ar fi însușit șase case de la sașii plecați din Românie și pe incapacitatea acestuia de a-i ține piept într-o dezbatere față în față.

D. Dumitru, AMPress