Dăncilă îi răspunde lui Orban: Premierul COVID și guvernarea lui ratată n-au reușit decât să prăbușească speranțele oamenilor

 

Fostul premier Viorica Dăncilă îi răspunde actualului prim-ministru Ludovic Orban, după ce acesta a calificat drept „catastrofal” modul în care a guvernat PSD.

Dăncilă spune că realizările guvernării liberale fiind zero, Orban se luptă în continuare cu PSD, care dacă ar fi guvernat în 2020, „bugetul României ar fi fost corect gestionat în pandemie, nu jefuit, așa cum e azi”

Distribuie prietenilor

„Fiindcă nu poate face campanie electorală pe realizările guvernării liberale (care sunt zero), premierul Ludovic Orban se luptă în continuare cu PSD, la aproape un an de la preluarea puterii.
Vreau să-i transmit domnului Orban că o guvernare PSD în 2020 ar fi arătat mult mai bine decât guvernarea eșuată a PNL. Îl asigur că românii n-ar fi trăit azi cu spaima șomajului, că pensionarii și-ar fi văzut pensiile mărite cu 40% (așa cum am promis în Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor), că toți copiii ar fi avut deja alocațiile dublate, iar bugetul României ar fi fost corect gestionat în pandemie, nu jefuit, așa cum e azi”, a scris Viorica Dăncilă, pe facebook.

Dăncilă mai spune că „premierul COVID și guvernarea lui ratată n-au reușit decât să prăbușească speranțele oamenilor”.

„Premierul COVID și guvernarea lui ratată n-au reușit decât să prăbușească speranțele oamenilor, să inducă frica în societate și să irite tot mai mulți români cu politizarea distrugătoare a administrației. Ciocoismul galben care conduce azi România împinge la faliment județele și afectează grav șansele comunităților locale la dezvoltare”, susține fostul premier.

Giorgiana Radu, AMPress