A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Dăncilă încearcă să-i cumpere partidul lui Tăriceanu. Vezi propunerile de miniștri

1 95

Miercuri, prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunțat propunerile de miniștri pentru cele trei portofolii rămase vacante, în urma ieșirii ALDE de la guvernare, în luna august. Cei trei sunt deputați ALDE: Grațiela Gravilescu – Ministerul Mediului și viceprim-ministru; Ion Cupă – Ministerul Energiei și Alexandru Băișanu – Relația cu Parlamentul.

Dăncilă a spus că va trimite nominalizările președintelui Klaus Iohannis în această după-amiază.

De asemenea, premierul aduce schimbări și la Educație și Interne.
Camelia Gavrilă este propunerea pentru Ministerul Educației, Dan Chirilă pentru Ministerul de Interne, iar consilierul său Dan Matei vicepremier pentru probleme economice.

„Am decis să nominalizez reprezentanți ai ALDE pentru portofoliile rămase vacante. Am toată aprecierea pentru cei din ALDE care au înțeles că România are nevoie de stabulitate și au decis să respecte votul românilor din 2016 și au decis să rămânem împreună. Este important să continuăm guvernarea. (…) Sper ca de această dată domul președinte să nu blocheze propunerile”, a declarat Dăncilă.

Aurelia Apostol, AMPress

1 Comentariu
  1. t.turtoi spune

    Dancila si implicit PSD incearca mult mai mult. Puterea Justitiei este compromisa. Justitia este la mana PSD. Parlamentul cu aceasta mutare (Melescanu la senat) este la discretia absoluta a PSD. Dancila trebuie sa ramana la guvernare pentru fraudarea alegerilor prezidentiale. Toate indicile duc la aceste concluzii. Cu Dancila Presedinte, Romania intr-un an de zile a iesit din UE. Dupa un an, anii 1950 vor reveni in toata splendoarea. Mineriade, 10 August 2018, Colectiv, Caracal vor fi exemple de democratie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More