A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Dăncilă: Iohannis a apărut târziu și a vorbit degeaba

0 116

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a reacţionat, duminică seara, după declaraţia de presă a preşedintelui Klaus Iohannis, în care acesta a acuzat guvernul că a masacrat legi, subordonându-și politic toată justiția. Dăncilă cataloghează discursul lui Iohannis drept unul de campanie, marcat de oportunism și lipsit de empatie.

Iată textul publicat de Viorica Dăncilă, pe pagina de facebook:

„M-am așteptat în această seară la o declarație a domnului Iohannis prin care să ne transmită niște măsuri clare.
M-am așteptat să ne convoace mâine în CSAT, să urgentăm analiza și deciziile care se impun.
M-am așteptat la o poziție fermă în cazul STS. De ce Guvernul poate lua măsuri și dumneavoastră nu puteți, domnule președinte?
M-am așteptat la decență, la asumare și la responsabilitate, la respect pentru nenorocirea unor familii.
Nu am auzit decât un discurs de campanie. O declarație marcată de oportunism, plină de sincope și total lipsită de empatie.
Domnul Iohannis a apărut târziu și a vorbit degeaba.
Nu a înțeles gravitatea situației, nu a înțeles că suntem datori față de familiile tinerelor care și-au pierdut viața și a tuturor părinților din țara asta care se gândesc că puteau fi copiii lor aceia. Nu a înțeles că miza e mai mare decât persoana dumnealui și mandatul pe care și-l dorește cu atâta ardoare.
Guvernul pe care îl conduc va continua să își facă treaba, să ia măsuri și să implementeze deciziile pe care le-am promis oamenilor. Cu sau fără sprijinul domnului Iohannis, din partea căruia, din nefericire, e clar că nu putem aștepta prea multe”.

Giorgiana Radu, AMPress

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More