Dăncilă, la întâlnirea cu pensionarii PSD: Nu îmi voi da demisia sub nicio formă

Premierul Viorica Dăncilă își reafirmă dorința de a rămâne în fruntea Executivului atâta vreme cât, spune ea, are susținerea partidului social democrat și a coaliției de guvernare. Declarația, primită cu aplauze, a fost făcută la întâlnirea cu pensionarii social- democrați.
‘Am văzut astăzi sau ieri că au apărut evaluările Institutului Naţional de Statistică şi am văzut că avem creştere economică, că România merge pe un drum bun. Mă aşteptam ca la acest rezultat – ca atunci când iei note bune – să fii un om premiat. Se pare că nu toată lumea este de aceeaşi părere. Nu îmi voi da demisia sub nicio formă, atâta timp cât am sprijinul preşedintelui partidului, atâta timp cât am sprijinul coaliţiei de guvernare, a spus Viorica Dăncilă, la şedinţa Consiliului Naţional al Pensionarilor social-democraţi, potrivit stiri.tvr.ro
Ea a precizat că are responsabilitatea de a nu crea instabilitate în România.
‘Am responsabilitatea de a nu crea instabilitate în ţara mea. Atunci când creezi instabilitate, părerile din extern nu sunt cele care contează pentru ţara noastră’, a adăugat Dăncilă.