A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Dăncilă: Voi da OUG pentru instituirea pedepsei cu închisoarea pe viaţă

0 61

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, la Guvern, că îşi doreşte sancţiuni drastice pentru criminali, violatori şi pedofili şi astfel va da ordonanţe de urgenţă pentru instituirea pedepsei cu închisoarea pe viaţă, respectiv înăsprirea pedepselor pentru aceste fapte.

„Am spus că vreau sancţiuni drastice pentru criminali, violatori şi pedofili. Voi da OUG pentru instituirea pedepsei cu închisoarea pe viaţă, respectiv înăsprirea pedepselor pentru aceste fapte. Am zero toleranţă pentru lipsa de umanitate şi lipsa de respect faţă de cetăţean. Am zero toleranţă pentru greşeli, de la atitudini lipsite de responsabilitate şi profesionalim, la erori de procedură şi nerespectarea legii”, a spus Viorica Dăncilă, potrivit Mediafax.

Aceasta a mai afirmat că în următoarele săptămâni va lansa platforma Guvernului pentru ordine şi sisguranţă, „punct central de informare şi dialog pe aspecte ce ţin de respectarea legii şi siguranţa românilor”.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More