AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Daniel Constantin explică impactul recalculării pensiilor

Deputatul liberal Daniel Constantin a explicat impactul recalculării pensiilor, explicând că astfel este restabilită echitatea în ceea ce privește venitul cetățenilor, după ani de muncă.

Daniel Constantin a precizat că prin noua reformă a pensiilor, vor fi îndreptate dezechilibrele între anii de muncă și venituri. Acesta a adăugat că există cetățeni care, deși au un număr egal de ani în câmpul muncii, primesc pensii diferite.

„Nu putem să aruncăm această recalculare a pensiilor la „și altele”, „le măresc acolo niște pensii, nu mai valorează banii nimic”, ș.a.m.d. Nu sunt de acord, pentru că, după foarte mulți ani, PNL și PSD au agreat să facă o reformă a sistemului de pensii și aici intervine chestiunea de echitate. Până la urmă, sunt foarte multe lucruri dezechilibrate în sistemul de pensii, oameni care au aceeași ani de muncă și care primesc pensii diferite. Despre asta este vorba, deci e mai mult decât o crește de pensii, este o revoluție dacă vreți în sistem.”, a declarat deputatul PNL la B1 TV, potrivit gandul.ro.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!