AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a fost ridicat într-un dosar de arme și muniții

Daniel Niculae, una dintre legendele Rapidului, club al cărui președinte este în prezent, a fost săltat în această dimineaţă într-un dosar de arme și muniții.

Daniel Niculae a fost dus la audieri la Serviciul de Grupări Violente din cadrul Poliției Capitalei, potrivit tvrinfo.ro. Pe lângă Daniel Niculae sunt vizați, conform unor surse judiciare, și alți membri ai galeriei Rapidului sau persoane apropiate lor.

Au loc 19 percheziții desfășurate în mai multe județe ale țării – București, Ilfov, Iași. 29 de suspecți vor fi duși la audieri.

Principalele acuzații, în acest caz, sunt legate de tulburarea liniștii și ordinii publice, achiziția de materiale pirotehnice și incendiere.

Potrivit surselor judiciare, aceste acuzații nu sunt legate doar de ultimul meci al Rapidului, cu FCSB, ci au legătură cu mai multe meciuri.

„Astăzi, 14 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente pun în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară și 28 de mandate de aducere, în Municipiul București și județele Ilfov, Prahova și Iași, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violență asupra bunurilor, orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, prevăzute de articolul 37 lit. a din Legea 126/1995„, se arată într-un comunicat al Poliției.

Persoanele vizate vor fi conduse la audieri, în baza mandatelor de aducere care vor fi puse în aplicare, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun. Cercetările sunt continuate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere si tulburarea ordinii și liniștii publice – mai arată sursa citată.

Actualizare: Daniel Niculae a fost lăsat liber, fără nici o măsură preventivă, potrivit informațiilor G4Media. În schimb, Au fost reținuți 16 suspecți din 17, inclusiv șeful galeriei Rapidului.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!