De cate tipuri este fondul de ten?

accesorii 1

Daca in urma cu cativa ani erai familiarizata doar cu fondul de ten fluid, acum ai ocazia sa iti cumperi o multime de alte tipuri de fond Makeup Revolution.

Clasicul fond de ten lichid a “suferit” numeroase modificari si transformari inovative astfel incat acum ai la dispozitie si alte tipuri de fond de ten pe care le poti utiliza in fiecare zi:

  • Fond de ten fluid:

Este cel mai des intalnit si folosit atat in machiajele de acasa cat si cele profesionale. Fondul de ten lichid Makeup Revolution poate fi utilizat pe orice tip de ten, in afara de tenul gras, deoarece nu este matifiant. Un avantaj al acestui fond de ten este faptul ca nu incarca tenul foarte mult. Se poate folosi mai ales in anotimpul cald si in machiajele de zi cu zi.

  • Fond de ten stick

Este recomandat pentru tenul uscat, dar si pentru tenul normal. Puterea de acoperire este foarte mare, se poate aplica cu ajutorul unui beauty blender.

  • Fondul de ten pudra

De pe magazin online Redvelvet poti cumpara si fond de ten pudra ce se poate folosi atat ca fond de ten cat si ca pudra. Efectul este puternic matifiant si se recomanda persoanelor cu tenul gras.

  • Fond de ten spuma

Am putea spune ca este chiar la indemana oricarei femei, deoarece nu este un fond de ten cu exceptii de la vreun tip de ten. Are un grad de acoperire mediu si se absoarbe rapid in piele, asa ca se recomanda utilizarea sa in special pe timpul anotimpului cald.

  • Fond de ten camuflaj

Acest tip de fond se foloseste doar la ocazii speciale, de aici si denumirea de camuflaj. Se utilizeaza in special pentru machiajele artistice. Poate acoperi foarte usor tatuajele care nu dau prea bine in anumite situatii.

Pentru aplicarea fondului de ten vei putea folosi un buretel aplicator, pensula cu peri artificiali sau cu mainile libere. Se recomanda mai des folosirea degetelor deoarece caldura corpului incalzeste mai bine produsul ce se intinde corect si se estompeaza corespunzator.

Atunci cand aplici fond de ten trebuie sa incepi intotdeauna de pe centrul fetei, facand miscari scurte spre exterior. La inceput aplici o cantitate mai mica de fond si cresti usor cantitatea doar daca este nevoie de un strat mai gros.

Testeaza fondul de ten pe gat si la lumina naturala!

Parteneri