• Home
  • Prima
  • De râsul lumii: Deszăpezire prin mutarea zăpezii de pe un sens al autostrăzii pe altul

De râsul lumii: Deszăpezire prin mutarea zăpezii de pe un sens al autostrăzii pe altul

deszapezire rom 1

Utilaj de deszăpezire filmat pe Autostrada Sudului cum aruncă zăpada de pe un sens pe altul. Imaginile au devenit virale

Un utilaj de deszăpezire a fost filmat pe Autostrada Sudului cum aruncă zăpada de pe un sens pe altul. Postarea a fost distribuită de mii de oameni şi a adunat sute de comentarii.

În imaginile surprinse de o cameră de bord şi postate pe Facebook se vede cum utilajul de deszăpezire aruncă zăpada de pe un sens pe altul. O maşină care circulă pe un sens al drumului este acoperită, astfel, de zăpada aruncată de respectivul utilaj.

„Deszăpezim româneşte…”, scrie autorul postării, care susține că filmarea a fost făcută pe Autostrada Sudului.

Postarea a fost distribuită de mii de oameni şi a adunat sute de comentarii.

Unii dintre internauţi fac haz de necaz, în timp ce alţii încearcă să găsească explicaţii.

„Mereu pe A2, având în vedere vântul semi-permanent dinspre Brăila-Buzău spre Călăraşi (ca direcţie), frezarea se face cu aruncarea zăpezii pe direcţia vântului. Dacă ar da-o contra vântului, ar duce-o înapoi pe şosea imediat după. Se trece apoi pe sensul opus cu bateria de frezare şi se aruncă în câmp.”, explică un altul.

„Numai la noi se poate întâmpla aşa la cât creier au….”, comentează o altă persoană.

„Păi aşa se justifică banii primiţi pentru deszăpezire,……se plimbă zăpada de pe un sens pe celălalt până la primăvară” , adaugă o altă persoană.

DIGI24.ro

Parteneri