• Home
  • Știri
  • Dealer ceasuri AGS Bijuterie ajuta romanii sa investeasca avantajos

Dealer ceasuri AGS Bijuterie ajuta romanii sa investeasca avantajos

pexels jatin anand 125779

Romanii nu mai stiu in ce anume sa investeasca in acest moment. Sunt investitii care consuma bani din valoarea lor pentru a se mentine functionale si pentru a evita confiscarea lor. Asa sunt casele. Oricat se spune ca pretul lor se amortizeaza cu chiriile incasate, realitatea este alta. Impozitele trebuie achitate la timp si in plus, locuita oferita spre inchiriere cu contract inseamna asigurarea unor conditii chiriasilor.

Oamenii sunt circumspecti si in ceea ce priveste conturile din banca. Evident ca au carduri de salarii, fiindca sunt in curs de desfiintare casieriile, dar sa puna bani in banca ii este greu romanului.

Au fost timpuri cand se oprea impozit pe dobanda aceea minuscula si comision pentru intretinerea contului respectiv. Oamenii erau furiosi ca in loc sa primeasca o anumita suma pentru banii lor, suma care sa sporeasca banii din cont, dimpotriva, se diminua ingrijorator suma depusa initial.

Cu toate aceastea, este normal ca fiecare om sa faca economii si sa aiba un ban pus bine pentru perioadele mai dificile din viata lui.

O metoda superavantajoasa este sa cumpere ceasuri de colectie second-hand si sa le si poarte ca in acest fel sa se bucure de frumusetea lor, iar la momentul potrivit sa le vanda si sa recupereze banii pe care sa ii foloseasca.

E onest ca oamenii sa se bucure de ceasul de lux, purtandu-l cu drag pe mana si mai tarziu de banii rezultati din vanzarea lui. Pentru a face aceasta investitie profitabila tot ce are de facut o persoana prevazatoare este sa intre pe site-ul  Dealer ceasuri AGS Bijuterie mai intai in scop informativ si dupa aceea sa isi plaseze economiile in bijuterii si ceasuri de colectie pe care sa le poarte cu drag pe timp de belsug si pe care sa le vanda la vremea austeritatii.

Compania isi desfasoara activitatea in Romania din anul 2010. Sunt peste 12 ani de cand AGS Bijuterie ajuta romanii sa:

-amaneteze obiecte de pret si sa obtina banii de care au nevoie in schimbul lor. Cand altii refuza sau cer o mie si una de garantii, aceasta casa de amanet primeste valorile celui care are nevoie urgenta de bani si ii ofera pe loc banii necesari. O casa de amanet rezolva amiabil problema celor care nu au banii necesari sa isi recupereze obiectele de valoare la timp, admitand prelungirea contractului. O banca poate pune poprire pe salariu sau poate sa blocheze contul unei persoane si o raporteaza la biroul de credite ca fiind rau platnica.

-sa vanda valorile pentru a obtine resursele financiare necesare. O rata la casa neachitata la timp poate fi acoperita din vanzarea unor bijuterii din aur cu diamante sau se pot plati mai multe rate prin vanzarea unui ceas de lux.

-livrarea la domiciliu a bijuteriilor comandate sau a ceasurilor. Uneori de pe acest site sunt comandate daruri pentru cei dragi, cumparatorul alegand sa achite comanda si sa completeze formularul de contact cu datele persoanei ce urmeaza sa fie surrpinsa.

-evaluarea unor bijuterii sau ceasuri de colectie de catre personal bine pregatit care face acest lucru de zeci de ani.

Iubitorii ceasurilor Rolex stiu ca pe acest site gasesc cele mai frumoase si bune modele la preturi accesibile. Ceasurile de colectie vin ambalate in cutie originala, fiind insotite de certificatul  de garantie. Toate produsele de pe site sunt autentice 100 % si isi justifica pe deplin pretul.

Un ceas de colectie se obtine relativ usor, fiind necesara parcurgerea unor etape prezentate pe site. Prima etapa consta in completarea atenta a formularului de precomanda in care sa se precizeze modelul de ceas dorit si un buget disponibil. In etapa urmatoare solicitantul analizeaza atent oferta casei de amanet si o accepta. Fiecare oferta este de nerefuzat, ca urmare, clientul achita cel putin 5 % din valoarea ceasului. Poate plati si 50 % in cazul in care doreste acest lucru. Penultima etapa consta in livrarea ceasului comandat peste 1-3 saptamani, ultima etapa fiind aceea a primirii coletului si a platii integrale.

Romanii obisnuiesc sa comande ceasuri de lux second-hand de pe acest site, ca urmare multe dintre modelele foarte scumpe nu se mai afla in stoc, dar exista altele la fel de tentante care nu trebuie sa fie ratate sub nicio forma.

ROLEX DAYTONA COSMOGRAPH 40MM YELLOW GOLD AUTOMATIC REF: 116518 se afla la reducere in acest moment cu 1200 de lei, este fabricat din aur de 18 karate si rezistent la apa. Ceasul automatic indica si secundele, dar este dotat si cu cronograf, limbile fiind luminoase la intuneric, iar geamul din sticla de safir.

Cadranul verde reuseste sa atraga toate privirile. Ceasul se vede de la distanta ca este unul de colectie, chiar si necunoscatorii pot realiza acest lucru fara a avea expertiza necesara.

Bratara este din otel inoxidabil care isi mentine aspectul mult timp, iar pozele de pe site nu au fost editate. ROLEX DATEJUST 31MM 18K ROSE GOLD PRESIDENT CHOCOLATE DIAMOND DIAL REF: 178275 are si carcasa, dar si bratara din aur rose de 18 karate, pretul acestei bijuterii fiind de 113.850 de lei.

Fabricat in 2014 este rezistent la apa si pe cadran are si diamante mici care ii cresc valoarea.

O aplicatie interesanta de pe site este cea numita Masoara-ti incheietura! Cu ajutorul ei cumparatorii de ceasuri de colectie vor avea ceasul care se potriveste perfect la mana lor.

Un ceas de lux reprezinta investitia ideala. O bratara din aur de 18 karate valoreaza enorm, iar la valoarea ei si a carcasei se adauga si valoarea mecanismelor.

Parteneri